خبرگزاری شبستان، مرگ دموکراسی مردم عراق حقیقتی است که پارلمان تازه نفس این کشور به آن گواهی داده است.
جنگ عراق و سیاستهای تحمیلی آمریکا به این کشور حتی از سیستم آموزشی عراق نیز نگذشت و این دخالت همه جانبه بر اوضاع عراق دموکراسی را در میان مردم عراق به نابودی کشاند.
مرگ دموکراسی به مرگ اراده مردم عراق در تصمیم گیری ختم شد، اما تحمیل سیاست های غربی، مردم غیور عراق را از رفتن به پای صندوقهای آغشته به خون پارلمان این کشور منصرف نکرد.
گرچه هفت ماه تعلیق دولت و پارلمان عراق به واسطه دخالت خارجیان و عدم توافق احزاب داخلی، مردم را نسبت به آینده کشور نگران کرد، اما اکنون اعضای پارلمان عراق با در رأس کار قرار دادن احیای دمکراسی در میان مردم، امید زندگی و مداخله در سرنوشت به مردم عراق را بازگرداندند.
پیش از انتخابات پارلمانی هفت مارس نیز همه احزاب عراق به اتفاق از مرگ دمکراسی میان مردم سخن گفتند و از آن ابراز نگرانی کردند و پیشاپیش آمادگی خود را در وهله اول برای عذر خواهی از مردم و در قدم بعد برای حل این بحران اعلام کردند.
پارلمان عراق در نخستین جلسات خود با قرائت متنی وجدان نمایندگان را برای حل این موضوع بیدار کرد.متنی که در آن آمده است: روح ملت عراق مرده است، مساجد، مدارس و بیمارستانها به خاکستر نشسته اند، عراق مرده است و جنگ آمریکا گلوله ای مستقیم بر قلب و فقر دمکراسی شلیک کرده است.
اکنون پارلمان عراق و دولتی که به طور رسمی طی روزهای آینده آغاز به کار می کند، موظف هستند با جلب اعتماد مردم آنها را وارد صحنه سیاست کرده و به آنها انگیزه بازسازی کشور را بدهند.
کشور عراق، امروز دچار کمبود مواد غذایی، برق، آب، تعلیم و تربیت، بهداشت، امنیت و بالاتر از همه آنها شأن و مقام اصلی انسان در میان مردم عراق است.ملت عراق پس از تحمل دولت بعث و بلافاصله بعد از آن مقابله با نظامیان آمریکایی نیازمند تجدید قوای روحی و روانی هستند.
اگر دانش آموزان، کارگران، سازمان های مردمی، زنان،مادران بیوه، معلولین، نیازمندان شاهد برقراری دموکراسی در کشور باشند، به یقین در بازسازی کشور بپاخواهند خواست.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، کشور عراق با تکیه بر قوای اقتصادی خود که بر نفت این کشور متکی است. می تواند استقلال خود را باز یافته و با جلوگیری از اختلافات درونی از تنش و اعمال تروریستی بکاهند.
پایان پیام/
نظر شما