به گزارش خبرگزاری شبستان از تهران، مرتضی تمدن، استاندار تهران، در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: در چند سال اخیر حدود 370 میلیارد تومان تجهیزات و ماشین آلات امداد و نجات خریداری و در اختیار شهرداری ها و دستگاه های متولی مدیریت بحران استان قرار گرفت.
وی ادامه داد: برای مقابله با هر حادثه غیرقابل پیش بینی نشده در سطح استان تهران بیش از 17 مکان اضطراری موقت احداث شده که تمام این مکان ها از امکانات رفاهی برخوردار است.
استاندار تهران با بیان اینکه از ابتدای امسال بیش از 590 زلزله در تهران رخ داده است، گفت: از این تعداد حدود 205 زلزله بالای دو ریشتری بود و این آمار نشان دهنده این است که تمام دستگاه های امداد و نجات استان باید در آمادگی کامل قرار داشته باشند.
وی افزود: بر اساس آمار حدود شش هزار هکتار بافت فرسوده در تهران وجود دارد که باید بسرعت در زمینه مقاوم سازی و بازسازی این بافت ها اقدام شود.
تمدن با بیان اینکه تاکنون 11 بیمارستان بزرگ بازسازی و مقاوم سازی شده است، اضافه کرد: اکنون 85 درصد از بیمارستان های تهران نیاز به بازسازی و مقاوم سازی دارند.
وی ادامه داد: تعداد زیادی از مدارس در سطح استان بازسازی و مقاوم سازی شده است اما هنوز مدرسه فرسوده در استان وجود دارد که لازم است در این زمینه تلاش بیشتری انجام شود.
استاندار تهران با بیان اینکه تمام فعالیت و رخدادهای کوه دماوند رصد و کنترل می شود، افزود: کوه دماوند در نزدیکی استان قرار دارد و چگونگی فعالیت این کوه باید به صورت علمی و دقیق کنترل شود.
وی گفت: دانشگاه تهران و سازمان هواشناسی از چند سال گذشته مطالعاتی در زمینه فعال شدن کوه دماوند مطرح کرده و باید در این زمینه با معیارهای علمی بررسی شود.
تمدن با بیان اینکه تعداد ایستگاه های رفتارسنجی دماوند افزایش می یابد، افزود: 13 نقطه جدید در نقاط مختلف دماوند شناسایی شده که در چندین نقطه از امکانات مناسب تجهیز شده و تلاش خواهیم کرد ایستگاه های جدیدی در اطراف دماوند فعال کنیم.
پایان پیام/
نظر شما