حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران امروز(17دی) با اشاره به لزوم توجه جدی به وضعیت مدیران مسئول و کتابداران کانون های مساجد گفت: تاکنون 70 نفر از مدیران و کتابداران مسئول کانون های مساجد این استان بیمه شدند.
وی اظهار داشت: کتابداران و مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد استان از طریق صندوق حمایت از هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار می شوند.
حجت الاسلام ابراهیمی در ادامه به شرایط بیمه شدن مدیران و کتابداران مساجد اشاره کرد و گفت: داشتن دو سال سابقه کتابداری در مسجد و سپری کردن دورههای آموزش ستاد عالی و فعالیت مسمتر کتابخانه آنها در طول سال مدیران کانونهای تخصصی و کتابداران دانش آموخته علوم کتابداری و اطلاعرسانی که از مراکز معتبر مدرک رسمی دریافت کردند، از جمله این شرایط است.
وی گفت: مدیرانی که در دورههای آموزشی، جشنوارهها و برنامهها شرکت کردند، کسانی که حافظ قرآن هستند، کسانی که تحصیلات عالیه کارشناسی و یا بالاتر باشند، صاحب اثر تالیفی یا هنری هستند از اولویتهای در نظر گرفته شده برای بیمه شدن هستند.
حجت الاسلام ابراهیمی تصریح کرد: میزان حق بیمه 18 درصد حقوق پایه سالانه اعلام شده از سوی وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی است که بر اساس توافقات صورت گرفته با صندوق هنرمندان،10 درصد آن توسط صندوق و هشت درصد بقیه توسط بیمه گذار پرداخت میشود.
وی اذعان داشت: کتابداران باید روزانه بیش از چهار ساعت و حداقل چهار روز در هفته در کتابخانه فعالیت داشته و حداکثر سن افراد متقاضی بیمه برای برادران 50 سال و خواهران 45 سال است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران کانون های مساجد را یکی از مناسب ترین و مهم ترین بسترها برای هزینه کرد اعتبارات فرهنگی و پرورش نیروهای متعهد و مذهبی دانست.
وی با بیان اینکه اکنون 538 کانون فرهنگی هنری مساجد در استان مازندران فعالیت می کنند، خاطرنشان کرد: بیمه کتابداران جوانی که در مساجد به شکل افتخاری فعالیت دارند، با هدف حمایت از آنان صورت می گیرد.
حجت الاسلام ابراهیمی با اشاره به سخن امام خمینی(ره) که مساجد سنگر است، سنگرها را باید حفظ کرد، افزود: تقویت باورهای دینی در بین اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد، مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان، ارائه آموزش های فرهنگی و عملی با محوریت امور قرآنی، دینی و اعتقادی از ماموریت کانون های مساجد است.
وی خاطرنشان کرد: نصب نرمافزار در کتابخانههای کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان، توزیع کتابهای آموزشی، عمومی و کودک و نوجوان در مناطق دورافتاده روستایی و ارسال نظامنامه جامع کتابداری به کلیه کتابخانههای کانونهای مساجد استان از جمله مهمترین اقدامات دبیرخانه در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی در سطح استان است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در پایان با اشاره به اینکه 191 باب کتابخانه مخزندار یا کتابخانه بسته و 132 باب کتابخانه باز در سطح کانونهای مساجد استان مازندران وجود دارد، اظهار کرد: ارزش مطالعه و کتابخوانی به قدری است که همواره در طول تاریخ عملکرد حاکمان و سلاطین بر اساس ارزش دادن به کتاب و کتابخوانی سنجیده میشود.
پایان پیام/
نظر شما