مهمترین وظیفه گزینشگران انتخاب افراد اصلح است

معاون نظارت و ارزیابی هیات عالی گزینش کشور، مهمترین وظیفه گزینشگران را انتخاب افراد اصلح دانست و گفت: گزینش‌گران، باید به دور از هر گونه پیش داوری و قضاوت نسبت به امر گزینش اقدام کرده و از حقوق افراد دفاع کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، حجت الاسلام لطف الله ثقفی، معاون نظارت و ارزیابی هیات عالی گزینش کشور، امروز(18 دی) در همایش سی امین سالروز تاسیس گزینش به فرمان امام خمینی(ره) که در پژوهشکده معلم رشت برگزار شد، گفت: این همایش حرکت مثبت و ریشه ای است که می تواند از جهت ایجاد وحدت رویه در هسته های گزینش و پاسداری از ارزش های انقلاب و پایبندی نسبت به آرمان های امام(ره) تاثیرگذار باشد.


وی با بیان اینکه در آیات و روایات بر گزینش به عنوان یک امر مهم و حیاتی تاکید بسیار شده است، افزود: نظام اسلامی، دارالسلام است و گزینش به عنوان مدخل ورودی نظام و باب سلامه است که باید از سلامت برخوردار باشد.

 

حجت الاسلام ثقفی، بر دقت‌نظر و حساسیت بر گزینش‌ها تاکید و اظهار کرد: در عصر کنونی بیشترین هجمه ها در بعد اخلاقی و اعتقادی است که تهدیدی جدی برای نظام محسوب می شود پس باید در گزینش ها بسیار دقت کرده و به روز باشد.

 

وی افزود: گزینش‌گران، باید به دور از هر گونه پیش داوری و قضاوت، نسبت به امر گزینش اقدام کرده و از حقوق افراد دفاع کنند.

 

معاون نظارت و ارزیابی هیات عالی گزینش کشور با اشاره به گستردگی فضای مجازی و تعدد ماهواره ها، تصریح کرد: بیش از 25 هزار شبکه ماهواره ایی در دنیا وجود دارد که بالغ بر 3 هزار شبکه در کشور ما قابل دسترسی است و قالب خانواده ها از آن استفاده می کنند.


وی اضافه کرد: همچنین 75 درصد نوجوانان ما با فضاهای اینترنتی و شبکه ها اجتماعی در ارتباط هستند که همه اینها از ابزار دشمن در منحرف کردن اعتقادات مردم است و باید اینگونه مسایل مورد توجه گزینشگران باشد.

 

حجت الاسلام ثقفی با تاکید بر به روز بودن آموزش گزینشگزان، افزود: ارائه آموزش های به روز برای هسته های گزینش موجب برخورد مناسب با اینگونه موارد می شود.

 

وی منبع یابی را عاملی مهم در انجام تحقیقات دانست و گفت: باید شرایط منبع بودن در تحقیقات لحاظ شود چراکه منبع نقش تاثیرگذاری در صدور رای اعضای هسته گزینش دارد.

 

معاون نظارت و ارزیابی هیات عالی گزینش کشور، استفاده از نیروهای توانمندی که دارای تعهد و تخصص باشند را از وظایف گزینش عنوان و بیان کرد: باید دلایل رد افراد با منطق برای آنها بازگو شود تا جو نامطلوبی در جامعه ایجاد نشود.


وی در ادامه به دیدار رئیس جمهور با اعضای هسته های پژوهش اشاره کرد و گفت: انتقاد، رویه حکومت اسلامی است اما باید منصفانه و منطبق بر اصول باشد و نسبت به صحت آن اطمینان داشت.


حجت الاسلام ثقفی تصریح کرد: رئیس جمهوری در این دیدار بر تقویت هسته های گزینش و افزایش بعد علمی گزینشگران تاکید کرده و خواستار ارتقا آگاهی و برخورد تخصصی با این موضوع شدند.
 

گفتنی است، در این مراسم که با قرائت پیام وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش همراه بود، از برترین گزینشگران اداره کل آموزش و پرورش گیلان با اهدای لوح تقدیر شد.

 

پایان پیام/

کد خبر 214447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha