احیا و کارآمدسازی نظام استاد شاگردی در مناطق مختلف مورد توجه باشد

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، با تاکید بر ضرورت احیا و کارآمدسازی نظام استاد شاگردی در مناطق مختلف تأکید کرد و گفت: هدف از اجرای این نظام فراهم کردن بستر مناسب برای ایجاد اشتغال پایدار است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، یونس فاتح، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی، روز گذشته(18 دی) در جمع اعضای شورای هماهنگی ادارات بیمه تامین اجتماعی، بیمه سلامت ، صندوق مهر امام رضا (ع)، صنعت معدن و تجارت و بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر مرند بر ضرورت به فعل رساندن ظرفیت های اشتغالزایی بالقوه این شهرستان تاکید کرد.


وی اظهار کرد: مرند به لحاظ جمعیت پرتراکم و موقعیت ممتاز جغرافیایی مستعد توسعه همه جانبه بر اساس شاخصه های ملی کشور است و در این رابطه انجام سرمایه گذاری های ملی ضروری به نظر می آید.

 

وی گفت: تحقق مطلوب سهم اشتغالزایی سالجاری شهرستان مرند در جایگاه حقیقی خود نشانگر برنامه ریزی و تلاش هدفمند مسئولان حوزه تعاون ، کار و رفاه اجتماعی می باشد.

 

فاتح یادآور شد که تعریف و توسعه رشته ای شغلی مورد نیاز فضای کسب و کار جامعه و هویت دهی به مبانی شغلی با حفظ شاخصه های تعاونی بنیان و رفاه اجتماعی محور باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با بیان این مطلب که عنصر اصلی توسعه پایدار ، نیروی کار و منابع انسانی است ، افزود: صیانت از حریم حقیقی و حقوقی منابع انسانی با تدبیر و علم باید همراه باشد.

 

وی خاطر نشان کرد که ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی یکی از اهداف مهم کاربردی این اداره کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی محسوب می شود، گفت: در این خصوص شناسایی و توسعه ظرفیت های کسب و کار خانگی در جهت توسعه فرصت های شغلی، ارتقاء مدیریت کسب و کار خانگی از طریق پیوند با بنگاه های بالادستی و تشکل های خوشه ای، افزایش بهره وری سرمایه و صرفه جویی در هزینه های جانبی اشتغال و افزایش درآمد خانواده و نیز ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی و اشتغال اعضاء خانوار مورد نظر می باشد.

 

مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی همچنین بر ضرورت احیای و کارآمدسازی نظام استاد شاگردی در مناطق مختلف این استان تأکید کرد و افزود: هدف از اجرای این نظام فراهم کردن بستری مناسب برای احیای مشاغل سنتی و ایجاد اشتغال مولد و پایدار می باشد که در این رابطه استفاده از توان بخش خصوصی برای ایجاد بهره وری حداکثری نیز مورد نظر می باشد.

 

وی همچنین کسب تجربه و آشنایی با محیط کسب و کار واقعی را از اهداف دیگر این طرح عنوان کرد و اظهار کرد: آماده‌سازی شاگرد برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، ارتقای توانمندی‌های حرفه‌ای معطوف به نیازهای بازار کار، ایجاد انگیزه و ارتقای خودباوری شاگرد با مشاهده محیط کار واقعی، هماهنگ کردن آموزش‌های مهارتی، به روز کردن استانداردهای آموزشی با تحولات فنی بازار کار و حفظ و تقویت مشاغل سنتی و صنایع دستی از دیگر اهداف این طرح است.

 

مهندس فاتح همچنین از واگذاری سهام عدالت به تعداد 181 هزار نفر از اهالی شهرستان مرند خبر داد و گفت: واگذاری بیشترین سهام عدالت شهرستان های آذربایجان شرقی در این شهرستان انجام گرفته است.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 214611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha