به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام محمدتقی قندی، معاون فرهنگی تربیتی حوزههای علمیه خواهران، فعالیتهای قرآنی در سطوح و عرصههای مختلف را یکی از شاخصههای پررنگ در شناسایی طلاب موفق برشمرد.
وی با اشاره به اینکه مرکز نخبگان حوزه قصد دارد طلبه جوان موفق در عرصه تبلیغ و امور فرهنگی را در محدوده سنی 15 تا 30 سال انتخاب کند، افزود: این انتخاب در دو سطح تحصیلی دو و سه (کارشناسی و کارشناسی ارشد) با رعایت شرایط خاص انجام می شود.
وی تبلیغ دانشآموزی، تبلیغ دانشگاهی، تبلیغ در مناطق خاص، تبلیغ عمومی فراگیر، تبلیغ در رسانه، تبلیغ مکتوب، تبلیغ در فضای مجازی، تبلیغ جهادی، مدیریت جهادی و اقامه نماز جماعت در مدارس آموزش و پرورش را از جمله معیارهای امتیازدهی به طلاب در شناسایی طلبه جوان موفق در عرصه تبلیغ برشمرد.
معاون فرهنگی تربیتی حوزههای علمیه خواهران استفاده مناسب از ابزار و فناوری جدید، استفاده مناسب از هنر، فن خطابه، کلاسداری و بیان احکام را از جمله مهارتهایی دانست که یک طلبه جوان موفق در عرصه تبلیغ و امور فرهنگی باید واجد آنها باشد.
وی افزود: چنین طلبهای باید دارای تاثیرگذاری فرهنگی و اجتماعی، فکری و اعتقادی، معنوی و اخلاقی و مردمی باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه علمیه خواهران، وی خاطرنشان کرد: به منظور انتخاب برترینهای کشوری، معاونت فرهنگی حوزههای علمیه خواهران، مدارک دریافتی از استانها را بررسی و از مجموع افراد معرفیشده تعداد 15 نفر از هر مقطع را به شورای داوران کل معرفی میکند تا اقدامات بعدی صورت پذیرد.
پایان پیام/
نظر شما