به گزارش خبرگزاری شبستان ،آروند دشت آرا، کارگردان تئاتر، با بیان اینکه برگزاری تئاتر بسیج می تواند بسیار موثر باشد، گفت: تئاتر بسیج متعلق به تمام اقشار جامعه است و بخش مهمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهد.
وی افزود: از نظر ایدئولوژی، رفتار بسیج بسیار شبیه رفتار تئاتر در جامعه است و اگر در پایگاه های بسیج هر محله فعالیت فیلم بسیج گسترش یابد، می توان علاوه بر فرهنگ سازی، میزان بزهکاری را در سطح جامعه کاهش داد.
این کارگردان تئاتر با بیان اینکه بسیج نیروی بزرگی در جامعه است، گفت: ورود این نیرو به عرصه فیلم می تواند باعث حمایت و گسترش این حوزه شود؛ همچنین این تعامل، بسیج را به مردم و هسته اجتماعی شهر نزدیکتر می کند.
دشت آرا با بیان اینکه در کنار تئاتر فیلم بسیج هم می تواند فعالیت مثبتی در عرصه هنر در جامعه باشد، تصریح کرد: فیلم یک هنر اجتماعی است، ولی این گونه القا می شود که بین بسیج و هنرمندان فاصله افتاده است؛ درحالی که این دو گروه دارای دغدغه های مشترک اجتماعی با یکدیگر هستند.
وی با بیان اینکه این دو دارای دغدغه اجتماعی، بومی، سنتی و مذهبی هستند، گفت: این دو گروه از یکدیگر متمایز نبوده اند و در یک جبهه فرهنگی درسطح جامعه فعالیت می کنند.
این کارگردان با اشاره به اهمیت فعالیت های فرهنگی در سطح جامعه افزود: اگر فعالیت فرهنگی در جامعه صورت نگیرد، ایدئولوژی ها و فرهنگ های غالب وارد کشور شده و غلبه این فرهنگ ها، باعث از دست دادن جوانان کشور می شود.
وی با اشاره به وجود مشترکات بین این دو گروه بیان کرد : جامعه تئاتر و فیلم بسیج کشور یکدیگر را به علت نداشتن گفت وگوی زیاد نشناخته و نسبت به برقراری ارتباط بین دو گروه هنرمندان و بسیجیان بی توجهی شده است.
بنا بر گزارش روابط عمومی سازمان بسیج هنرمندان ،این کارگردان در ادامه تاکید کرد: بین بسیج و هنرمندان دغدغه های مشترک وجود داشته و این دو گروه به میزان کافی با یکدیگر آشنا نیستند، در حالی که این دو گروه از لحاظ فرهنگی مشترکات بسیاری با یکدیگر دارند.
دشت آرا در پایان اظهار کرد: گفت وگو افراد بسیجی و هنرمندان در جلسات ازاد باعث نزدیکی این دو قشر به یکدیگر شده و این دو گروه تفاوتی با یکدیگر ندارند، همچنین مبانی تفکر بسیج بسیار شبیه مبانی تفکر فیلم است.
پایان پیام/
نظر شما