حجتالاسلام سید حسن رضوی، سرپرست اداره اوقاف شهرستان همدان با بیان اینکه شهرستان همدان دارای یکصد 48 موقوفه درآمدزا با هفت هزار و 750 رقبه است، به خبرنگار شبستان گفت: درمانگاه بهاءالملک واقع در اعتمادیه بزرگ ترین موقوفه همدان است که هزینههای دارو و درمان اهالی 133 روستا را تقبل میکند.
وی با اشاره به اینکه فرهنگ سازی فرهنگ وقف در جامعه با دیدگاه الهی و معنوی میتواند خدمات شایانی را به مردم در راستای رفع مشکلات ارائه کند، اظهار داشت: از 300 مسجد موجود در شهرستان و 110 روستای همدان، 172 مورد در شهر همدان واقع است و از این بین 48 مسجد دارای موقوفات هستند.
وی با بیان اینکه مسجد جامع همدان دارای 68 مغازه تجاری است که بین ( دو میلیون تا 12 میلیون تومان) درآمد دارد، گفت: 162 حسینیه در شهرستان همدان وجود دارد و پنج مسجد دیگر نیز در شهرستان استان در دست احداث است.
حجت الاسلام رضوی با اینکه بقعه امامزاده محسن(ع) قابلیت تبدیل به قطب گردشگری را دارد، گفت: بقعه امامزاده محسن(ع) بر فراز تپه ای در دامنه شمالی کوهستان الوند و در انتهای دره سرسبز و مصفای برفین ( وفرجین) قرار گرفته است که به همین دلیل به امامزاده کوه نیز شهرت یافته است.
وی اضافه کرد: بنای امامزاده محسن (ع) در روستای فرجین در 16 کیلومتری همدان بنا شده است و در یکی از درههای مصفا و دلگشای دامنهٔ کوه الوند می باشد که مکانی مناسب برای تبدیل به قطب گردشگری و فرهنگی را دارد.
وی افزود: 100درصد درآمد امامزادگان استان در راستای تجهیز، بازسازی و تکمیل آنها هزینه می شود که با نبود اعتبارات دولتی مشارکت شهروندان و مسئولان دولتی در این امر ضروری است.
پایان پیام/
نظر شما