طولانی بودن زمان پاسخگویی علت نارضایتی مردم از برخی دستگاه های اجرایی

بازرس کل استان قزوین گفت: طولانی بودن زمان پاسخگویی از عوامل مهم نارضایتی مردم از عملکرد برخی دستگاه های اجرایی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، محمد حسین یزدان پناه، بازرس کل استان قزوین در نشست شورای اداری شهرستان البرز بیان کرد: طولانی بودن زمان پاسخگویی و سرگردانی از عوامل مهم نارضایتی مردم از عملکرد برخی دستگاه های اجرایی است.
 

وی ادامه داد: مردم ما مستحق خدمت هستند و نباید پس از گذشت سه دهه از انقلاب اسلامی در پیچ و خم ها، راهروهای ادارات و سازمان ها معطل بمانند، بنابراین خدمت به مردم باید در دستور کار مدیران و ابواب جمعی دستگاه های اجرایی باشد.
 

بازرس کل استان قزوین اضافه کرد: باید تلاش کرد تا با ساده زیستی، حضور در اجتماعات و اعتماد سازی، حس مردمی بودن مسئولان در بین آحاد جامعه تقویت و پررنگ تر شود و از منظر دستگاه نظارتی مدیران متعهد، خدوم و قانون مدار که موجبات ارتقای کارآمدی و آرامش خاطر در دستگاه خود را ایجاد کرده اند، باید ضمن صیانت از این اعتماد و حُسن انجام وظیفه، زمینه هرچه بیشتر رضایتمندی عمومی را نیز فراهم آورند.
 

وی با اشاره به قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مبارزه با فساد افزود: قطع یقین با اجرایی شدن این قانون بُروز هرگونه نقض قوانین و مقررات، سوء استفاده از مقام و موقعیت اداری، سیاسی، امکانات یا اطلاعات، ارتشاء، رانت جویی و غیره به کمترین میزان خواهد رسید.
 

یزدان پناه اعلام کرد: اگر خدای نکرده به هر نحوی از بیت المال و یا از جایگاه و موقعیت شغلی و سازمانی که آفت مدیریت است سوء استفاده شود، علاوه بر برخورد قاطع قانونی و مدیون بودن در قبال مردم در پیشگاه الهی هم پاسخگو خواهیم بود.
 

وی توضیح داد: با توجه به مواد 598 و 600 قانون مجازات اسلامی، هر یک از کارمندان و کارکنان چنانچه اموال متعلق به ادارات، سازمان ها و دستگاه های اجرایی که بر حسب وظیفه به آنها سپرده شده است را مورد استفاده غیر مجاز قرار دهند، متصرف غیر قانونی محسوب و علاوه بر جبران خسارت وارده به مجازات نیز محکوم می شوند.
 

بازرس کل استان قزوین اظهار کرد: قرار گرفتن در جایگاه اداری یک نعمت الهی است و تقویت و توجه به نظارت درون سازمانی مهمترین عامل در جلوگیری از بُروز سوء جریان در دستگاه های اجرایی است و آمار و شواهد نشان می دهد مدیرانی که در تعامل با دستگاه نظارتی هستند با کمترین تخلف در مجموعه مدیریتی خود مواجه هستند.
 

وی عنوان کرد:آموزش ابواب جمعی دستگاه ها در ارتباط با قوانین و ضوابط، انجام کارهای فرهنگی، اخلاق مداری و تقویت خود کنترلی از عوامل تأثیرگذار در ارتباط با کاهش تخلفات و رضایتمندی مردم است.
 

یزدان پناه گفت: سازمان بازرسی بر اساس اصل 174 قانون اساسی به عنوان سازمانی مستقل و زیر نظر قوه قضائیه دو وظیفه مهم نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حُسن جریان امور در دستگاه های اجرایی را بر عهده دارد.
 

به گزارش روابط عمومی اداره کل بازرسی استان قزوین، وی خاطرنشان کرد: بر این اساس ما همواره سه نوع بازرسی را در دستور کار خود داریم که شامل بازرسی های برنامه ای، موردی و فوق العاده است و بازرسی مستمر یا برنامه ای در قالب برنامه مدوّن و منظم سالانه صورت می گیرد که در این نوع بازرسی وضعیت کلی، ساختاری و تشکیلاتی، نحوه مدیریت، رفتار کارکنان و عملکرد دستگاه های مشمول مورد بررسی قرار می گیرد.
 

بازرس کل استان قزوین تأکید کرد: انجام بازرسی های فوق العاده حسب الامر مقام معظم رهبری و یا به دستور و درخواست مقامات مذکور در قانون تشکیل سازمان بازرسی انجام می شود و همچنین شکایات و اعلامات مقرون به دلیل که دایر بر وقوع تخلفات و سوء جریانات یا نقض قوانین باشد، در قالب پرونده های موردی و در محدوده موضوع اعلام شده توسط کارشناسان و بازرسان گروه های مختلف نظارت و بازرسی مورد رسیدگی قرار می گیرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 217491

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha