نقش بنیادی روحانیت نباید در آموزش های قرآنی کمرنگ شود

استاندار کهگیلویه وبویراحمد، نقش روحانیت در آموزش های قرآنی را مهم دانست و گفت: نقش بنیادی روحانیت نباید با عرض اندام صنف های دیگر کمرنگ شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از یاسوج، سیدحسین صابری، استاندار کهگیلویه وبویراحمد، دقاقی قبل در نشست شورای مرکزی مجمع قاریان و حافظان قرآن استان گفت: با حرکت در چارچوب قوانین و تشکیلات مشخص و تعریف شده قرآن آموزی، مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و با همکاری مجموعه عناصر و ارگان های مرتبط، امکان گسترش قرآن آموزی در کشور و مشاهده آثار مثبت فعالیت های قرآنی در جامعه وجود دارد.

 

صابری با اشاره به اینکه شرایط موجود آموزش و اشاعه فرهنگ قرآن، ‌انتظارات مقام معظم رهبری را فراهم نکرده است، افزود: کوتاهی در این زمینه به مسئولین،‌ گروه ها و افراد مختلفی مرتبط می شود.

 

وی بیان داشت: همه باید تلاش کنند با حفظ وحدت رویه، پرهیز از تشتت و موازی کاری در راستای اشاعه فرهنگ قرآنی و ترویج فعالیت های دینی و مذهبی در جامعه فعالیت کنند.

 

بالاترین مقام اجرایی در کهگیلویه وبویراحمد، تفاهم و همدلی را عامل گسترش فرهنگ دینی و مذهبی عنوان کرد و با بیان اینکه در بودجه، ردیف های مختص فعالیت های فرهنگی و قرآنی وجود دارد،‌ ‌اظهار داشت: قانونگذار راه توزیع، مصرف و نظارت بر بودجه را نیز مشخص کرده است.

 

وی با اشاره به فعالیت های مثبت آموزش و پرورش برای آموزش قرآن و اظهار امیدواری جهت بهبود و باکیفیت تر شدن این آموزش ها، افزود: برای آموزش مربی نیز در شورای قرآن آموزی پیش بینی های لازم صورت گرفته است.

 

صابری، نقش روحانیت در آموزش های قرآنی را مهم دانست و گفت: در هر شرایطی باید ارتباط با روحانیت حفظ شود و بنا به تعبیر امام (ره) که مساجد سنگر است باید تلاش شود فعالیت های مختلف، ‌توسط روحانیت به سمت مساجد هدایت شود و نقش بنیادی روحانیت نباید با عرض اندام صنف های دیگر کمرنگ شود.


استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: با وجود سایت ها و فضاهای مجازی آموزشی مذهبی،‌ مشکل منابع آموزشی کاهش می یابد اما باید هوشیار باشیم این سایت ها جای مراکز فعال قرآنی و مذهبی را به معنای فیزیکی و حضور مستقیم فرد در محافل و مجالس و برنامه های دینی و مذهبی، نگیرد.

 

گفتنی است، در این نشست، پیشنهادات حاضران در خصوص: لحاظ کردن آموزش و یادگیری قرآن در برنامه ارتقاء مدیران، ‌نظارت مجمع قاریان و حافظان در فعالیت های قرآنی، ‌تجمیع اعتبارات آموزشی قرآنی و تمرکز آنهادر استانداری، ‌تجلیل از حافظان و قاریان قرآن،‌ عضویت نخبگان قرآنی در شوراها و جلسات فرهنگی و دخیل کردن آنان در تصمیمات فرهنگی، ‌برنامه ریزی مدون در زمینه مداحی، تأسیس کتابخانه تخصصی در زمینه امام شناسی و مداحی و برگزاری همایش قرآنی با حضور مدیران با هدف آسیب شناسی فعالیت ها طرح و مورد بحث و ارزیابی قرار گرفت.


پایان پیام/

کد خبر 217591

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha