به گزارش خبرگزاری شبستان از بوشهر، محمد تقی منوچهری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، پیش از ظهر امروز (26 دی)، در جمع خبرنگاران گفت: 125 هزار هکتار نخل در استان بوشهر وجود دارد که به طور متوسط سالانه 500میلیارد ریال گردش مالی دارد.
وی افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر آمادگی همکاری و حمایت لازم را از راهکارهای نهایی خوشه صنعتی خرما دارد.
وی تصریح کرد: خوشه صنعتی خرما در استان های کرمان و خوزستان آغاز شده و نتایج مطلوبی برای خرمای تولیدی استان های یادشده در بازار مصرف داشته است.
وی افزود: تاخیر در اجرای این مهم در استان بوشهر باعث تضعیف جایگاه خرمای بوشهر در بازار شده است، از این رو ضرورت همکاری منسجم صنعت، دانشگاه و جهاد کشاورزی با عامل خوشه برای پیگیری اهداف آن ضروری است.
وی یادآورشد: هم اکنون پروژه خوشه صنعتی خرما در استان بوشهر با مشارکت پارک علم و فناوری خلیج فارس و شرکت شهرک های صنعتی استان از سوی یک شرکت دانش بنیان در دست پیگیری است که براساس پیش بینی ها در سه ماه آینده مرحله شناخت آن پایان می یابد و پیشنهادهای عملی برای بهبود وضعیت به دستگاه های مرتبط ارایه می شود.
منوچهری، درباره چشم انداز خوشه صنعتی خرما در استان بوشهر ادامه داد: به مدت سه سال باید مرحله داشت، برداشت و صنایع تبدیلی خرمای بوشهر در اجرای خوشه صنعتی به مرحله ای برسد که در کشور و بازارهای بین المللی جای خود را بخوبی پیدا کند که تحقق این مهم باعث افزایش درآمد نخلداران و برند شدن خرمای استان خواهد بود.
پایان پیام/
نظر شما