تولد 50 نوزاد در مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان

رئیس مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان از موفقیت 20 تا 25 درصدی درمانی برای مراجعان به این مرکز خبر داد و گفت:طی سه سال اخیر،50 نوزاد در مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی متولد شده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، دکتر حسین نیکزاد، رئیس مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان امروز "27دی"در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران با اشاره به اینکه استاندارد موفقیت درمانی مراکز باروری و ناباروری 30 تا 35 درصد است، گفت: مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در درمان 25 درصد از مراجعان به این مرکز نتیجه مثبت و موفق گرفته است.


وی با اشاره به تاسیس رسمی مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان از سال 1388 افزود: بر اساس ثبت آمار میزان نتایج حاملگی این مرکز طی شش ماهه اخیر نیز بین 25 تا 28 درصد ثبت شده است.


به گفته وی، این مرکز جهت درمان نازایی با روش تلقیح اسپرم به داخل رحم (IUI) از سال 85 تاسیس شد و از سال 88 با دیگر روشهای نوین نازایی از جمله لقاح آزمایشگاهی(IVF)،تزریق مستقیم اسپرم به داخل تخمک(ICSI)، انجماد اسپرم، تخمک و جنین کار خود را ادامه داده است.


رئیس مرکز تحقیقات علوم تشریح علوم پزشکی کاشان، سونوگرافی ابدومینال و واژینال، مشاوره نازایی، لاپاراسکوپی تشخیصی و درمانی، و مشاوره اورولوژی را از تکنیک های تشخیصی در این مرکز برشمرد.


وی با اشاره به دیگر روش های درمان نازایی از جمله اهدای اسپرم، جنین، رحم اجاره ای (در بعضی شرایط خاص با اجازه و فتوای مجتهد) وکار انتخاب جنسیت و تشخیص سلامت ژنتیکی که در معدود مراکز کشور انجام می شود، افزود: استفاده از این روش ها در مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیازمند راه اندازی دفتر حقوقی مستقل و فعال در مرکز و برطرف شدن موانع شرعی و قانونی آن است.


به گفته وی، کار انتخاب جنسیت و تشخیص سلامت ژنتیکی نیزبه منظور اطلاع از وجود سلول های سالم و مشاهده اختلالات ژنتیکی در این مرکز مستلزم خرید دستگاه این کار با قیمتی در حدود 3 میلیارد ریال است که حمایت و مشارکت خیرین کاشانی را در زمینه تهیه آن می طلبد.


رئیس مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان نگهداری جنین 25 نفر را در تانک ازت مایع مخصوص نگهداری جنین و اسپرم این مرکز در دمای منفی 180 درجه را یادآورشد و گفت: طی سه ساله اخیر تعداد 50 نفر از مراجعان با استفاده از روش های درمانی در این مرکز نتیجه مثبت گرفته و بچه دار شده اند.


نیکزاد خاطرنشان کرد: اولین کودک آزمایشگاهی این مرکز در سال 88 فرزند پسری با نام ابوالفضل است و جدیدترین مورد بارداری درمان موفق بانوی 45 ساله کاشانی است که پس از 18 سال نازایی با وجود استفاده از درمان های مختلف و مراجعه به مراکز یزد، تهران و اصفهان در این مرکز نتیجه مثبت گرفت و در حال حاضر شش ماهه باردار است.


وی هزینه درمان های بارداری در مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان را در مقایسه با دیگر مراکز کشور در پیشرفته ترین روش درمانی (تزریق اسپرم) به غیر از هزینه های تهیه دارو برای مراجعه کننده 10 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این در حالی است که هزینه های دانشگاه و مرکز برای انجام این کار بسیار سنگین و بالاست.


به گفته وی مرکز باروری و ناباروری دانشگاه علوم پزشکی کاشان با 7 پرسنل اعم از رئیس، مدیر مرکز، مدیر فنی مرکز ، کارشناسان آزمایشگاه جنین شناسی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان فعالیت دارد.

 

پایان پیام/

کد خبر 217704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha