به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، فرهاد پورفرضی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، شب گذشته ( 27 دی) در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان در حوادث و سوانح غیرمترقبه استان، اظهار داشت: در کشورمان استان اردبیل اولین استانی بود که توانست به کمک زلزلهزدگان بشتابد و در آن شرایط سخت رضایت مردم آذربایجان شرقی را جلب کند.
وی افزود: در بروز حوادث و سوانح غیر مترقبه افراد آسیب دیده به کمک بیشتری نیاز دارند و از لحظه وقوع حوادث انتظارات آسیبدیدگان از گروههای امدادی زیاد است که این امر نیاز به آمادگی بیشتر و شایسته گروههای امدادرسان دارد.
پورفرضی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی کارگروهها کاهش آسیبهای غیرمترقبه و معلولیتها در جامعه است، ادامه داد: امیدواریم با برگزاری کارگروهها و با برنامهریزیها بتوانیم آسیبها و معلولیتها را در حوادث کاهش دهیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل، توجه به پژوهش در خصوص بررسی راهکارهای کاهش آسیب ها پس از رسیدگی و کنترل بحران را ضروری دانست و بیان کرد: این پژوهش ها می تواند در خروجی فعالیتها و خدمات ارائه شده در موافع بحرانی تاثیرگذار باشد.
وی نقش آموزش را در زمینه مقابله با حوادث غیرمترقبه یادآور شد و خواستار تدوین برنامه بهداشتی برای مناطق روستایی از طریق شبکه های بهداشت روستایی شد.
پورفرضی با اشاره به تعهد دایر شدن 37 پایگاه امداد و نجات در استان، اضافه کرد: توانستیم با گسترش خدمات و فعال کردن این تعداد پایگاه، مجوز ایجاد 13 پایگاه امداد و نجات را نیز در استان کسب کنیم.
پایان پیام/
نظر شما