آغاز بکارصندوقهای صدقه الکترونیکی در شهر

سعید ستاری معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد از ایجاد صندوقهای الکترونیکی صدقات در سطح شهر خبر داد و گفت: یکی از روشهایی که مردم می توانند در امر خداپسندانه صدقه شرکت کننده استفاده از روشهای الکترونیکی است.

به گزارش خبرنگار شبستان ،استفاده از کارتهای شهروندی که خدمات شهری به آنها ارایه می شود مانند کارت مترو و اتوبوس در شیراز، سنندج، رشت و قزوین، که به عنوان شهرهای پایلوت هستند یکی از روشهای پرداخت الکترونیک است که شهروندان با نزدیک کردن کارت خود به پایان های الکترونیکی کمیته امداد مبلغی از شارژشان کسر می شود.

 

وی ادامه داد: استفاده از کارتهای عضو شتاب در پایانه های خودپرداز یکی از روشهای دیگر است همچنین قراردادی با بانک اقتصاد نوین داشتیم که ایستگاههای نیکوکاری با همکاری این بانک در سطح شهر تعبیه شده است و مردم با کارتهای عضو شبکه شتاب می توانند مبالغ موردنظرشان را به حساب امداد واریز کنند. بانک دی و بانک ملی نیز همکاریهایی در این زمینه داشته اند.

 

ستاری درباره درآمد سالانه معاونت مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) از محل صدقات گفت: 15 درصد از صدقه ای که مردم در کشور پرداخت می کنند توسط کمیته دریافت می شود که در سال مبلغی حدود 170 میلیارد تومان از 5/7 میلیون صندوق صدقات سطح کشور است.

 

وی افزود: مبالغ این صدقات در محورهای اساسی و نیازهای منتهی توانمندسازی خانواده ها هزینه می شود که تامین مسکن و رفع مشکل معیشتی، سلامت و اشتغال و خودکفایی از مواردی است که برای این موضوع تعریف شده است.

 

ستاری درباره وضعیت امنیتی صندوقهای صدقات فلزی سطح کشور گفت: مطلع هستیم که در مواردی افرادی سودجو یا آسیب دیده اقدام به دزدی از این صندوقها می کنند اما ما معتقدیم در ابتدا باید فرهنگسازی شده و در مراحل بعدی نیروی انتظامی با قدرت وارد این مساله شود زیرا در برخی موارد دیده شده که این افراد سودجو برای مبارزه با شهروندانی که قصد جلوگیری از دزدی آنها را داشته اند از سلاح سرد استفاده کردند مراجع قضایی نیز باید با این افراد سودجو که خائن به امانت مردم هستند برخورد کنند.

 

معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد افزود: ما نیز برای کاهش این سرقت ها اقدام به ایمن سازی صندوقها کرده ایم و با قراردادن پره هایی در مسیر بازگشت پول مانع از بیرون آوردن پول از صندوقها گشته ایم.

 

همچنین در جانمایی صندوقها محلهایی را مدنظر قرار داده ایم که در شب نورکافی و در طول روز امنیت کامل داشته باشند همچنین صندوقهای جدید تعبیه کرده ایم که هیچ کدام از آسیب های گذشته را ندارد؛ ورود به بحث صدقه الکترونیکی نیز روش دیگری است که برای مبارزه با اینگونه سوءاستفاده ها مدنظر داریم.

 

ستاری از جایگزینی صندوقهای خانگی و کسبی  به جای صندوق های صدقه فعلی خبر داد و گفت: قصد داریم با افزایش این صندوقها و همچنین خالی کردن صندوقهای صدقات در مدت زمان های کوتاهتر مانع از سرقت مبالغ توسط این افراد شویم.

 

ستاری درباره مشارکت مردم در امر صدقه گفت: درست است که ما از مردم طلبکار نیستیم اما براساس تعالیم شرعی این وظیفه مردم است که در آنچه دارند دیگران را نیز شریک کنند ما نیز سعی می کنیم حلقه وصل بین اغنیا و نیازمندان باشیم تا مردم با خیال راحت کمک های خود را ارایه کنند.

 

وی در پایان گفت: مردم ما در مواقعی که حادثه خاصی رخ می دهد یا اعلام نیازی می شود به صورت مقطعی وارد شده و پس از آن مجدداً حضورشان کمرنگ می شود امیدواریم که مردم این حرکت زیبا را به گونه ای به جریان مستمر عقلانی تبدیل کنند تا با رسیدگی به امور نیازمندان میزان آسیب های اجتماعی کاهش یافته و جامعه امنی برای حضور همه مردم فراهم شود ما می خواهیم مردم در طرح های حمایتی شرکت کنند زیرا حتی اگر دولت نیز وارد عمل شده و مبالغی کمک کنند حضور مردم نقش پررنگ تری داشته کارسازتر است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 218515

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha