مسئولان بامدیریتی صحیح وکارآمد پاسخگویی خوب در مقابل اعتماد مردم باشند

امام جمعه موقت اهواز، رسیدگی به امور مردم را وظیفه ای دینی و شرعی دانست و اظهار داشت: ارزشمندترین سرمایه جمهوری اسلامی، اعتماد عمومی مردم است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، امروز ( 2 بهمن ) در دومین سالروز راه اندازی سامانه سامد، بر برداشتن حجاب بین مردم و مسئولان تأکید کرد و گفت: در سال های اولیه انقلاب کثرت مشکلات کمتر و دسترسی به مسئولان اجرایی آسان تر بود.

 

وی با بیان اینکه نباید بین افراد بی بضاعت و سرمایه دار تفاوتی قائل شد بلکه باید اجازه داد همه با مسئولان ارتباط داشته باشند تا مشکلات و درخواست های مردم به خوبی رسیدگی شود، تصریح کرد: باید توجه داشت که جمهوری اسلامی مرجع و پناهگاهی برای همه آحاد مردم است و مسئولان همه باید بکوشند تا کار مردم و امت اسلام به سرعت، دقت و سهولت انجام پذیرد.

 

امام جمعه موقت اهواز، خاطرنشان کرد: خدمت به مردم یک وظیفه دینی و شرعی و ارزشمندترین سرمایه جمهوری اسلامی، اعتماد عمومی مردم است و بر همین اساس از مسئولان خواسته می شود تا با مدیریتی صحیح و کارآمد پاسخگویی خوب در مقابل اعتماد مردم باشند.

 

علی اصغر وحیدی، دستیار ارشد استاندار خوزستان، نیز عنوان کرد: سامانه سامد در رسیدگی به مشکلات مردم در بخش های مختلف خوب عمل کرده و برای مردم رضایت بخش است و ارتباط بین مردم و دولت در ارتقای سطح پاسخگویی دستگاه های اجرایی به مردم مؤثر می باشد.

 

وی یکی از ضروریات و اصول اولیه نظام مقدس جمهوری اسلامی را نظام مردم سالاری دینی دانست که برای بسیاری از جوامع بشری الگوست و با تأکید بر اینکه دیدارهای مردمی توسط مدیران به صورت مستمر در دستگاه های اجرایی برگزار شود، اضافه کرد: این نوع دیدارها می تواند رضایت مندی مردم را در پی داشته باشد.

 

وی سامانه سامد را بهترین پل ارتباطی مردم با مسئولان دانست و با بیان اینکه خوشبختانه با عملکرد موفق این سامانه می توان شیوه های جدیدی را برای ارتباط مدیران و مسئولان با مردم ارائه کرد، از مسئولان خواست به صورت ویژه پیشنهادات و انتقادات مردم و نخبگان را دنبال کنند تا علاوه بر افزایش سطح رضایتمندی مردم معایب در سیستم های اداری رفع شود.

 

وحیدی، با بیان اینکه خدمت بی منت به مردم و تکریم حقوق آنان در سرلوحه برنامه دستگاه های اجرایی استان است، اذعان داشت: تمامی کارکنان و مدیران باید احترام به ارباب رجوع و تلاش برای پاسخگویی به مطالبات قانونی و احقاق حقوق آنان را منشور اخلاقی خود بدانند و همواره بکوشند گره از کار مردم بگشایند.

 

محمود توژی، مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی مدیریت و امور حقوقی استانداری خوزستان، از اتصال تمام دستگاه های اجرایی و فرمانداری های استان به سامانه سامد خبر داد و تأکید کرد: در طول دولت دهم این سامانه فعالیت چشم گیری داشته است.

 

وی با اشاره به اینکه در 27 دی سال 89 این سامانه شروع به کار کرد، ادامه داد: از ابتدای فعالیت این سامانه تاکنون بیش از 2 میلیون و 500 هزار نامه مردمی مورد بررسی قرار گرفت و در راستای رسیدگی به درخواست های مردمی در زمینه های دارو و درمان، خرید جهیزیه، هزینه تحصیل و مساعدت های مالی صورت گرفته است.

 

توژی، از مهم ترین اهداف این سامانه رسیدگی به درخواست های مردمی، شکایات، پیشنهادات و گزارشات اعلام کرد و یاد آور شد: خوشبختانه سامانه سامد توانسته جایگاه بسیار شایسته، مؤثر و مهمی در سطح استان بین دستگاه های اجرایی و مردم پیدا کند.

 

وی ابراز کرد: سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت با هدف تسهیل در برقراری ارتباط مردم و دولت برای پیگیری مشکلات، درخواست ها، نظرات و شکایات در سطوح ملی، دستگاهی، استانی و شهرستان راه اندازی شده و مردم می توانند با استفاده از شماره تلفن 111 مسائل خود را به طور شبانه روزی مطرح کنند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 219473

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha