علی عزتی، کارشناس مسئول قرآن و عترت(ع) وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آغاز فعالیت ترم دوم مدارس قرآنی از نیمه بهمن به خبرنگار شبستان گفت: این ترم با محور آموزش روانخوانی مصحف شریف ویژه دانش آموزانی که ترم نخست را با موفقیت طی کرده اند برگزار شده و تا خرداد ادامه می یابد.
وی با بیان این مطلب که دوره روخوانی قرآن ویژه دانش آموزانی که به هر دلیل موفق به طی کردن آن در ترم نخست نشده اند در ترم دوم نیز تکرار می شود، اظهارکرد: پیش بینی می شود با استقبال به عمل آمده از سوی دانش آموزان برای بهره مندی از مزایای مدارس قرآنی در ترم دوم نیز بالغ بر یک میلیون و 500 هزار نفر در دوره روانخوانی این مدارس شرکت کنند.
عزتی درباره امکان حضور والدین دانش آموزان و اهالی محلات در دوره های آموزشی این مدارس تصریح کرد: بنابر برنامه ریزی های اولیه مقرر شد مدارس قرآنی به کانون فرهنگی قرآنی محلات و رفع بی سوادی قرآنی به عنوان وظیفه وزارت آموزش و پرورش در گسترش دامنه آموزش عمومی کشور مبدل شود، اما با استقبال چشمگیر دانش آموزان این فرصت برای دیگران ایجاد نشد.
راه اندازی 50 هزار مدرسه قرآنی طی 5 سال آینده
کارشناس مسئول قرآن و عترت(ع) وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: همسو با تاکیدات وزیر و تلاش های انجام شده در راستای افزایش دو برابری این مدارس در سال آینده و راه اندازی 50 هزار مورد آن طی 5 سال آتی، انتظار می رود بتوان هدف نخستین یعنی پوشش آموزش عمومی قرآن برای تمامی علاقه مندان را در این مدارس فراهم کرد.
وی با اشاره به آغاز فعالیت دبیرخانه آموزش عمومی قرآن در وزارت آموزش و پرورش در ماه های اخیر بیان کرد: خوشبختانه در طول دو ماه فعالیت این دبیرخانه تاکنون 7 جلسه تخصصی با حضور نمایندگان نهادهای مختلف همسو با وظایف محوله از سوی شورای توسعه فرهنگ قرآنی برگزار و برای تسهیل روند تحقق اهداف، کارگروه های ویژه ای تشکیل شده است.
عزتی با بیان این مطلب که وزارت آموزش و پرورش در مقایسه با دو وزارتخانه دیگری که در شورای توسعه فرهنگ قرآنی متکفل مسئولیت هستند، فعال تر عمل کرده است، ابرازکرد: این وزارتخانه ها شاید تا کنون تنها دو جلسه تخصصی برگزار کرده باشند، اما آموزش و پرورش با تاکید مقام وزارت و همسو با اهتمام جدی برای گسترش فرهنگ غنی وحی در جامعه به ویژه در میان دانش آموزان جلسات متعددی را برگزار کرده است.
برگزاری مرحله منطقه ای مسابقات دانش آموزی در اسفند و فروردین
وی درباره روند برگزاری مسابقات دانش آموزی عنوان کرد: این مسابقات در مرحله آموزشگاهی برگزار شده و مراحل منطقه ای و استانی آن به ترتیب در اسفند سال جاری و فروردین و خرداد سال آینده برگزار می شود تا نفرات برگزیده برای حضور در رقابت های کشوری مشخص شوند.
کارشناس مسئول قرآن و عترت(ع) وزارت آموزش و پرورش با اعلام برگزاری مرحله کشوری مسابقات دانش آموزش به میزبانی استان مرکزی با حضور 1500 برگزیده مرحله استانی از استان های سراسر کشور خاطرنشان کرد: علاوه بر رقابت های داخلی، وازرتخانه طرح برگزای مسابقات بین المللی دانش آموزان مسلمان را پس از توقفی چندساله برای سال 90 در دست بررسی و انجام دارد.
پایان پیام/
نظر شما