به گزارش خبرنگار شبستان، سیداحسان قاضی زاده هاشمی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران امروز دوشنبه 9 بهمن در نخستین نشست جشنواره بزرگ فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم حسنی گفت: امسال با برنامه ریزی هایی که از قریب به 6 ماه پیش صورت گرفته برای اولین بار در ایام تولد حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در ابتدای ماه ربیع الثانی جشنواره فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم را با محوریت فرهنگی ری قبله گاه تهران برگزار می کنیم.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: علاوه بر پرداختن به شخصیت حضرت عبدالعظیم به عنوان یک چهره از خاندان امامت و ولایت و اثرگذاری ایشان در تاریخ و هویت فرهنگی و مذهبی کشور دو نگاه ویژه به جشنواره فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم داریم.
وی با بیان اینکه نگاه ویژه ای به حوزه شهرری اثرگذاری تاریخی، سیاسی و فرهنگی ری در طول تاریخ در مرز جغرافیایی ایران زمین و سابقه و هویت فرهنگی ری و همچنین محوریت زیارت و معنویت در بین مردم تهران داریم مردم تهران می توانند حرم حضرت عبدالعظیم را که به عنوان مرجعی برای مردم این شهر است علی رغم مسائل و مشکلات روزمره زیارت بکنند و در این محل به راز و نیاز بپردازند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزاری برنامه ای با ساختن فرهنگی و هنری و هدفگذاری مذهبی معنوی و تاریخی را هدف جشنواره حضرت عبدالعظیم حسنی اعلام کرد و افزود: وزارت ارشاد پیش از این برنامه ای در مورد امام رضا تدارک دیده است امسال شاهد برگزاری یازدهمین جشنواره حضرت امام رضا هستیم که این جشنواره به صورت فراگیر در سراسر استانها و برخی از کشورهای خارجی برگزار می شود و اختتامیه ان نیز در شب تولد امام رضا در مشهد برگزار خواهد شد.
وی با ابراز امیدواری از اینکه نخستین جشنواره بزرگ فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم حسنی به صورت یک جشنواره تقویم دار و سالانه درآید عنوان کرد: امیدواریم که این جشنواره سال به سال کامل تر و فراگیرتر شود و در سطح داخل و خارج کشور برپا شود.
قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه جشنواره فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم حسنی در سه حوزه علمی، پژوهشی پیامک ادبی و کودک و نوجوان برگزار می شود اظهار داشت: محققان و اندیشمندانی که در مورد حضرت عبدالعظیم آثاری دارند می توانند این آثار را برای این جشنواره ارسال کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران از تهیه یک نماهنگ ویژه مرتبط به حضرت عبدالعظیم خبر داد و گفت: تولید و ساخت این نماهنگ انجام شده که در مراسم اختتامیه توسط استاد شبیری اجرا خواهد شد.
وی از برگزاری مسابقات روزنامه نگاری در تمام مدارس استان تهران خبر داد و گفت: این برنامه با همکاری آموزش و پرورش به مدت یک هفته از 22 تا 27 بهمن با محوریت حضرت عبدالعظیم در مدارس استان تهران برگزار می شود علاوه بر این با همکاری صورت گرفته با حوزه علمیه استان تهران حدود 50 نفر از مبلغان و روحانیون در این هفته در مدارس در مورد زندگی حضرت عبدالعظیم برنامه خواهند داشت.
مسابقه پیامک ادبی با عنوان دلنوشته در حوزه معنویت و زیارت با محوریت حضرت عبدالعظیم مبحث دیگری بود که قاضی زاده هاشمی به آن اشاره کرد و ادامه داد: اختتامیه نخستین جشنواره فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم 26 بهمن در سه حوزه پژوهش، پیامک ادبی، کودک و نوجوان در ری برگزار می شود و از خادمان این حوزه تجلیل به عمل می آید.
وی خاطرنشان کرد: با همکاری صورت گرفته با فدراسیون ورزشهای پهلوانی و زورخانه ای برنامه پرده خوانی در 8 زورخانه تهران را خواهیم داشت.
به گفته مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران سایت دائمی جشنواره حضرت عبدالعظیم با عنوان سایت اطلاع رسانی جشنواره حضرت عبدالعظیم حسنی و همچنین دبیرخانه دائمی این جشنواره در شهرری راه اندازی شده است.
وی توجه ویژه به حوزه ری را ضروری دانست و عنوان کرد: ری دارای قدمت و هویت سیاسی و تاریخی جدی در سرزمین ایران اسلامی است و بر این اساس باید توجه ویژه ای به شهرستان ری صورت گیرد.
قاضی زاده هاشمی از رونمایی از سه عنوان کتاب با اسامی سالشمار حضرت عبدالعظیم شرح حدیث، نگاه تلفیقی به حضرت عبدالعظیم و امام رضا (ع) و نقش آستان حضرت عبدالعظیم در تحولات 150 سال اخیر تاریخ ایران در مراسم اختتامیه جشنواره فرهنگی و هنری حضرت عبدالعظیم حسنی خبر داد.
وی در مورد جشنواره آیات خاطرنشان کرد: این جشنواره 18 یا 20 اسفند برگزار می شود تاریخ برگزاری آن به طور دقیق مشخص نشده است به نفرات اول هر رشته یک میلیون و 800 هزار تومان و به نفر دوم هر رشته یک میلیون تومان و نفر سوم هر رشته نیز 700 هزار تومان تعلق می گیرد علاوه بر این از مدیران مسئول سه رسانه برتر نیز تجلیل به عمل می آید.
قاضی زاده هاشمی از برگزاری جشنواره مطبوعات خلیج فارس در 10 اردیبهشت سال 92 خبر داد و اظهار داشت: جشنواره مطبوعات و رسانه رضوی را نیز در تابستان سال آینده برگزار خواهیم کرد.
پایان پیام/
نظر شما