کارگزاران فناوری در راه‌اند

دبیر بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی خوارزمی گفت: کارگزاران فناوری که وظیفه اصلی‌شان ارتباط فناوران با تولیدکنندگان است به زودی برای ارتباط بیشتر دانشگاه با صنعت وارد کار می‌شوند.

به گزارش خبرنگار شبستان، حسین انتظاری در نشست خبری صبح امروز گفت: با توجه به اینکه فرآیند تولید فراز و نشیب بسیاری دارد کارگزاران فناوری به فناوران این امکان را می‌دهند که با تولیدکنندگانی که منابع مالی و تجهیزات را در اختیار دارند، مرتبط شده و ایده را به تولید نزدیک کنند.

 

انتظاری درباره جشنواره خوارزمی امسال گفت: جشنواره خوارزمی بعد از بیست و شش سال برگزاری منظم به عنوان نهادی منسجم و ساختاریافته در خدمت نظام است و دو دستاورد اصلی را به کشور هدیه کرده است، اینکه به عنوان نهادی که توسعه علوم و فنون در کشور را می‌سنجد، عمل می‌کند و همچنین با ارزیابی رشته‌های مختلف و توسعه علم و فناوری جهان کشور را از علم روز دنیا آگاه می‌کنند و دست‌یابی به هدف اصلی‌مان که در سند چشم‌انداز 1404 ترسیم شده است را مقدور می‌نماید.

 

وی افزود: اطلاعاتی که در بنیاد خوارزمی است برای مدیران کشور می‌تواند مورد استفاده باشد و ما برای همین معتقدیم که کانون دیگری نیز باید برای کسانی که در خوارزمی شرکت می‌کنند، تأسیس شود.

 

وی در ادامه درباره کانون برگزیدگان خوارزمی گفت: در این کانون برگزیدگان 25 دوره جشنواره خوارزمی حضور دارند و در واقع مرکزی برای نخبه‌ترین افراد کشور است که می‌توانند به عنوان اتاق فکر و نهادی برای توسعه فناوری کشور قدم بردارد.

 

وی افزود: این کانون در حال ثبت است و هیئت مؤسس آن تشکیل شده و اساسنامه‌اش به ثبت رسیده و پس از رسمی‌شدن آن با قدرت هرچه تمام‌تر فعالیت خود را آغاز می‌کند.

 

انتظاری درباره بخش بین‌المللی بنیاد خوارزمی گفت: با توجه به شهرتی که این جشنواره پیدا کرده و تصمیماتی که در سطح داوری گرفته شده است در حال ایجاد برد بین‌المللی با استفاده از نخبگان این جشنواره هستیم و به زودی هیئت داوران بین‌المللی با حضور داورانی از کشورهای اسلامی تشکیل خواهد شد و قصد داریم جشنواره‌ای در حد  نوبل داشته باشیم.

 

وی درباره داوری جشنواره گفت: کمیته‌های تخصصی هفده‌گانه تلاش دارند تا از روی عدالت کامل و با تخصص طرح‌ها را بررسی کنند، برای همین از بین این همه طرح ارایه‌شده دو درصد برگزیده شدند، این موضوع نشان می‌دهد که داوران چقدر سعی داشتند از روی شناخت و عدالت رأی دهند.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 223520

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha