به گزارش خبرنگار شبستان، مجید شاکری، کارگردان این انیمیشن در توضیحاتی گفت: با توجه به اینکه از لحاظ ادبیات و منابع کهن غنی هستیم، این فیلم با ایده و طرح اولیه ای با الهام از داستان های ایرانی کلید خورد. علیرغم فیلم هایی که در عرض چند ماه تهیه می شوند، ما پروسه سختی را پشت سر گذاشتیم.
وی با اشاره به اینکه ساخت این فیلم کمتر از 3 سال به طول انجامید، بیان کرد: روی طرح و فیلمنامه کار زمان زیادی گذاشت هشد و در نهایت در زمان بندی های مختلفی به طرح افسانه سرزمین گوهران رسیدیم.
شاکری تاکید کرد: انیمیشن ایران با توجه به حمایت هایی که هم اکنون از این حوزه می شود، رشد خوبی را شاهد هستیم.
محمد برومند، نویسنده نیز در این نشست به ساخت دو نسخه سینمایی و سریال از این انیمیشن اشاره کرد و گفت: این کار به صورت سریال در 300 دقیقه آماده شده است اما با توجه به اینکه قصد داشتیم برای مخاطب خانواده و بزرگسال نیز نمود داشته باشد، آن را به صورت سینمایی نیز تهیه کردیم.
وی ادامه داد: در شاهنامه فردوسی نقش متفاوتی از دیوها وجود دارد و اینجا سعی کردیم که بزرگسالان نیز به لایه های پنهان شخصیتی نمایان در دیوها، به صورتی که در انسان ها وجود دارد، پی ببرد.
برومند با اشاره به اینکه تهیه کنندگی این فیلم بر عهده صداوسیما بوده است، گفت: چون تهیه کنندگی این فیلم بر عهده صداوسیما بوده، باید چارچوب ها و ممیزی های صداوسیما نیز رعایت می شد. نکته دیگر این است که یکی از ضعف های انیمیشن ما این است که نمی تواند در قسمت های زیادی ساخته شود اگر این امر محقق شود، موقعیت راه یابی به بازار های جهانی نیز خواهد بود.
مهدی موحد، مدیر هنری این فیلم نیز گفت: سعی شد که از زوایای مختلفی مطالعات صورت گیرد تا ایران ناشناخته آن روزگار، برای مخاطب امروزی ملموس باشد. مورد دیگر عنصر تخیل است که ما به کار اضافه کردیم، چراکه در انیمیشن عنصر تخیل بیشتر از واقعیت تاثیرگذار است.
وحید شاکری، سرپرست مدلینگ نیز در سخنانی کوتاه گفت: طراحی کاراکتر این اثر چالشی بزرگ برای طراحان بود، چرا که باید هم نماد دیوها و ترسناکی را حفظ می کردیم و هم کاری می کردیم که کودک وحشت نکند.
پایان پیام/
نظر شما