به گزارش خبرنگار شبستان، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدرضا فقیهی، رییس ستاد عمره دانشگاهیان در همایش عمرهگذاران متأهل با بیان این مطلب که سیاستهای این ستاد در سه سطر جای میگیرد، گفت: برگزاری آیین عمره دانشجویی به شیوهای آسان که همسو با این رویکرد اعزام بدون نوبت 35 هزار دانشجو در دستور کار قرار گرفته است، نخستین مورد این رویکردها محسوب میشود.
وی با اشاره به زمینهسازی برای برگزاری هر چه ارزانتر عمره دانشجویی اظهار کرد: رایزنی با آژانسهای هواپیمایی وزارت رفاه و کاروانهای زیارتی اقداماتی است که در این راستا صورت گرفته است؛ از سوی دیگر تلاش بر آن است که در کنار افزایش کمی ارتقای کیفی عمره دانشجویی نیز محقق شود.
حجتالاسلام فقیهی تصریح کرد: ارسال بستههای فرهنگی به نشانی دانشجویان عمرهگذار و تلاش مشترک بعثه مقام معظم رهبری، وزارتخانههای علوم و بهداشت، نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامی همسو با این مهم صورت پذیرفته است.
رییس ستاد عمره دانشجویان با اعلام ثبتنام 500 هزار دانشجو بیان کرد: پس از انجام قرعهکشی در نهایت 35 هزار نفر از این افراد متقاضی که به دلیل کاری خیر به سرزمین وحی دعوت شدهاند توسط ستاد در کاروانهای مختلف به عمره اعزام میشوند.
وی با تأکید بر لزوم آمادهسازی روحی و معنوی دانشجویان عمرهگذار برای سفر به سرزمین وحی بیان کرد: پالایش قلب و روح از آلودگیها و آمادهسازی نفس برای درک این سرزمین عظیم نخستین گام برای حضور دانشجویان عمرهگذار است.
حجتالاسلام فقیهی با اشاره به آیه 54 سوره مبارکه انعام ابراز کرد: خداوند در این آیه به پیامبر گرامی اسلام میفرمایند وقتی مردم به زیارتات میآیند به آنها سلام کن، بنابراین اگر ما این آوا را نمیشنویم به خاطر حجاب روح و نفس خودمان است.
وی با بیان این مطلب که خطاب خداوند در امر حج به عامه مردم است، خاطرنشان کرد: کعبه نخستین خانه بنا شده بر روی زمین است که باید توسط عمرهگذاران حرمتاش نگاه داشته شود و تنها لازمه این مهم اندیشیدن در تشرف به چنین مکان مقدسی است.
بنا بر این گزارش، حجتالاسلام والمسلمین سیدجواد مظلومی، معاون فرهنگی بعثه رهبری در امور حج و زیارت در ادامه این همایش با بیان این مطلب که خداوند پیامبران را برای دعوت مردم به آیات الهی برانگیخته است، گفت: تزکیه نفس نمونه بارز این نقش رسولان الهی است چرا که پیامبر نه تنها معلم بلکه زمینهساز تزکیه و کمال نفس آدمی برای گام نهادن در مسیر تحول و پیشرفت است.
وی گفتن قربه الی الله را زمینهسازی برای تقرب جستن به خداوند با انجام عباراتی خاص دانست و تصریح کرد: اگرچه میان انسان و خداوند هیچ شباهتی وجود ندارد اما میتوان با نیت قرب به او در مسیر کمال گام گذاشته و از این فاصله کاست.
حجتالاسلام مظلومی با بیان این مطلب که انجام عمره دانشجویی با نیت قرب الهی از مسیرهای دستیابی به کمال است، ابراز کرد: خداوند رسول گرامی اسلام را نمونه و اسوهای برتر برای عالم بشریت قرار داده تا در وقت تصمیمگیری با نگریستن به شیوه زندگی او راه صحیح را برگزیند البته باید توجه داشت الگو باید با جنسیت و فطرت آدمی مطابق باشد.
معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری با اشاره به آیه 64 سوره مبارکه نساء گفت: همه انسانها در زندگی خود خطاها و اشتباهاتی انجام دادهاند اما میتوانند از فرصت حج برای استغفار و طلب بخشش از درگاه الهی بهترین بهرهها را ببرند.
وی با خطاب قرار دادن دانشجویان عمرهگذار ادامه داد: شما به سفری میروید که میتوان از آن بهترین بهره را برای بخشش خطاها و اشتباهات برد و تحولاتی عمیق را در زندگی رقم زد.
حجتالاسلام مظلومی با تأکید بر لزوم آموزش پیش از سفر دانشجویان عمرهگذار عنوان کرد: استفاده از برکات عمره دانشجویی نیازمند اخلاص برگرفته از ایمان و یقین است تا بتوان به برکات برترین افراد و برترین خانهها پی برد.
وی خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را شفا و رحمت برای مؤمنان قرار داد و تشرف به خانه الهی در دوران جوانی را با برکات بسیار همراه ساخته است تا بتوان با پوشهگیری از آن تحولاتی شگرف را در باقی زندگی رقم زد.
شایان ذکر است، همایش دانشجویان عمرهگذار متأهل امروز سهشنبه (3 اسفند) با حضور معاون فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری، معاون فرهنگی اجتماعی وزیر علوم و رییس ستاد عمره دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما