به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، قاسم سمیعی، مدیر کل مدیریت بحران استان گلستان در جلسه با نمایندگان بحران دستگاه های اجرایی، گفت: براساس گزارش های دریافتی ساخت سه پایگاه به طور کامل به پایان رسیده و باقی ساختمان ها نیز در حال گذراندن مراحل نهایی تکمیل روند ساخت و ساز هستد.
وی افزود: برای ساخت این پایگاه ها بیش از 40 میلیارد ریال از منابع مدیرت بحران استان هزینه شده است.
سمیعی اضافه کرد: این مراکز اطفای حریق در روستاهای باغو از توابع بندرگز، نوده ملک از توابع گرگان، سرکلاته از توابع کردکوی، باقرآباد از توابع رامیان، فارسیان از توابع آزادشهر، آق قمیش از توابع گالیکش، کنگور و غازان قایه از توابع کلاله، قله قافه از توابع مینودشت و محمد آباد از توابع علی آباد کتول قرار دارند.
دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران استان گلستان خاطرنشان کرد: این مراکز با هدف سرعت بخشی به اطفای حریق در آن روستاو روستاهایی است که در مجاورت آن قرار دارند.
سمیعی با تاکید بر برنامه پیشگیری این اداره کل در روند انجام امور، افزود: با توجه به نزدیکی روستاهای استان به جنگل ها این پایگاه ها ظرفیت مناسبی برای اطفای حریق های احتمالی منابع ملی و زمین های زراعی هستند.
وی ادامه داد: در مرحله دوم برای تجهیز و نگهداری این مراکز اقلامی از جمله وسایل انفرادی اطفای حریق و دیگر وسایل مورد نیاز پیش بینی شده است.
سمیعی با اشاره به اهمیت توجه به روستاها در عرصه های مدیرت بحران، تصریح کرد: بیش از این کانکس های مدیریت بحران مجهز به تجهیزات مورد نیاز در 33 روستای این استان مستقر شده است.
وی افزود: موضوع آموزش همگانی امداد و نجات و ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی از جمله برنامه های مورد نظر این اداره کل است که به کمک دستگاه های متولی از جمله دفتر روستایی استانداری در پی آن هستیم.
به گزارش روابط عمومی استانداری گلستان، سمیعی یادآور شد: بی شک احساس امنیت و افزایش ضریب ایمنی روستاهای استان در اولویت برنامه های این اداره کل بوده و همراهی دفتر روستایی استانداری نیز در تحقق این مهم بسیار مطلوب بوده است.
وی گفت: مقاوم سازی اماکن مسکونی روستایی از جمله طرح های موفق استان بوده که ساختار اکثر روستاهای استان را از بافت های سنتی به بافت هایی محکم و زیبا مبدل ساخته است.
پایان پیام/
نظر شما