لفته منصوری، مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان گفت: افتتاح کتابخانه عمومی حکیم طوس شهرستان لالی با زیربنای هزار و175 متر مربع و اعتباری بالغ بر 7 میلیارد ریال توسط شرکت بهره برداری نفت و گاز مسجد سلیمان ساخته شد و به منظور بهرهبرداری تحویل نهاد کتابخانه های عمومی شده است.
وی با بیان اینکه این کتابخانه در مرکز لالی قرار دارد و به نوعی کتابخانه مرکزی شهرستان نیز می باشد در 3 طبقه ساخته شده، افزود: کتابخانه حکیم طوس دارای بخشهای مخزن، امانت کتاب، مرجع، سالنهای مطالعه خواهران و برادران، جستوجوی کتاب، نمایه نشریات، نشریات و مجلات، بخش کودک مجزا و کافی نت می باشد.
وی همچنین از افتتاح 2 باب کتابخانه عمومی با نام های شهید زمانی و شمس در دزفول خبر داد و تصریح کرد: کتابخانه عمومی شهید زمانی در دزفول با زیربنای 300 متر مربع و کتابخانه عمومی شمس در روستای قلعه سید با زیربنای 120مترمربع می باشد که این روستا با جمعیت 5 هزار نفر فاقد فضای فرهنگی بوده است.
منصوری، با اشاره به افتتاح دو باب کتابخانه در گتوند، اضافه کرد: کتابخانه نور در روستای پل پرزین با جمعیت هزار و700 نفر و کتابخانه حکمت در روستای محمدی با جمعیت 3 هزار و500 نفر است و زیربنای این کتابخانه ها 350 مترمربع با مساحت هزار مترمربع می باشد که از سوی دهیاری های روستاها به اداره کتابخانههای عمومی واگذار شده است.
وی همچنین از افتتاح بخش کودک کتابخانه عمومی شهید بهشتی امیدیه خبر داد و عنوان کرد: کودکان و نوجوانان از مهم ترین اقشار جامعه هستند که لزوم فرهنگ سازی در بین آنها بیش از تمام اقشار است و کتابخانه های عمومی به عنوان نهادی اجتماعی و فرهنگی می تواند در رشد و ارتقای شخصیت کودک تأثیرگذار باشد.
وی با بیان اینکه کتابخانه های عمومی خوزستان در اهداف خود راه اندازی بخش مجزای کودک در کتابخانه ها را الگوی کار خود قرار داده و خوشبختانه این کار در کل استان در حال اجرا می باشد، ادامه داد: در دهه فجر امسال کتابخانه عمومی شهید بهشتی در شهرستان امیدیه و کتابخانه عمومی مفتح اهواز صاحب بخش کودک خواهند شد و فعالیت های خود را به این قشر از جامعه ارائه خواهند داد.
مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، بیان کرد: این بخش با هدف نهادینه کردن فرهنگ مطالعه از سنین پایه زمینه ترویج فرهنگ مطالعه را برای این قشر فراهم می تواند آنها را به حضور در کتابخانه تشویق و زمینه ساز توسعه و ارتقای فرهنگ هر جامعه شود.
وی اذعان داشت: در این بخش فعالیت هایی از قبیل برنامه های کتابخوانی، داستان خوانی، نمایش فیلم، قصه گویی، آموزش نقاشی و برگزاری مسابقه های کتابخوانی، نقاشی و آموزش قرآن بین کودکان و... در سطح وسیع و گسترده اجرا می شود.
وی همچنین از راه اندازی بخش نابینایان و کم بینایان کتابخانه شهید مدنی آغاجاری با هدف تأمین نیازهای اطلاعاتی و فراهم کردن منابع پژوهشی این قشر در راستای عدالت اجتماعی خبر داد و تأکید کرد: جهت فعالیتهای علمی، پژوهشی، هنری و فرهنگی روشندلان، کتب و مجلات و منابع سمعی از قبیل فایل های صوتی و نیز لوازم و تجهیزات ویژه این عزیزان تهیه و در بخش نابینایان کتابخانه قرار خواهد گرفت.
پایان پیام/
نظر شما