به گزارش خبرگزاری شبستان از سمنان ابراهیم شمشیری با اعلام این خبر در حاشیه ارزیابی کتابخانه های عمومی استان سمنان به خبرنگاران گفت: از این تعداد 800 کتابخانه به صورت مشارکتی توسط مردم و بخش خصوصی و 2 هزار کتابخانه زیر نظر نهاد کتابخانه های عمومی کشور اداره می شود.
وی با بیان اینکه سالانه 35 هزار عنوان کتاب جدید در کشور چاپ و 30 تا 35 هزار عنوان تجدید چاپ می شود افزود: به همین منظور با استفاده از 17 کارگروه تخصصی در اداره کل منابع نهاد کتابخانه های عمومی بهترین کتاب ها برای کتابخانه های عمومی انتخاب و تهیه می شوند.
شمشیری با اشاره به اینکه از 35 هزار عنوان کتاب چاپی جدید در سال، هزار عنوان کتاب برای کتابخانه های عمومی کشور خریداری می شود، اظهار داشت: این کتاب ها بر اساس نیاز عموم و مراجعان به نمایش گذاشته می شود.
شمشیری همچنین از ایجاد و بهره برداری ماهانه بیش از 10 کتابخانه در کشور خبر داد و گفت: در نظر است تا پایان دولت دهم شمار کتابخانه های عمومی کشور به بیش از سه هزار و 200 واحد افزایش یابد.
وی گفت: در این کتابخانه ها بیش از 2 میلیون و 500 هزار نفر عضویت دارند و از خدمات کتابخانه ها استفاده می کنند.
شمشیری، بیشترین کتاب درخواستی مراجعان به کتابخانه ای عمومی را به ترتیب، در حوزه داستان، رمان و ادبیات، حوزه دینی همچون تفسیرالمیزان و نمونه و دیوان شهریار بیان کرد و گفت: کتاب های رمان و داستان یکی از کتاب های پر مخاطب است.
وی از اجرای طرح کتابخانه سیار در کشور خبر داد و افزود: دستورالعمل اجرای این طرح صادر شده و در آینده نزدیک اجرایی میشود.
مدیرکل کتابخانه های نهاد کتابخانه های عمومی کشور گفت: ایجاد 120ایستگاههای کتاب در کشور همزمان با ایام الله دهه فجر آغاز شد.
شمشیری گفت: این ایستگاه ها با هدف ایجاد شرایط اسان در دسترسی مردم به کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی در 120 نقطه کشور در مرحله اول در برنامه نهاد کتابخانه های عمومی قرار دارد.
وی گفت: این ایستگاهها به صورت قفسه هایی است که در آنها 20 عنوان کتاب و از هر عنوان 23 جلد تعبیه و در دسترس مردم در نقاط پرتردد قرار می گیرد.
شمشیری گفت: پس از اجرایی مرحله اول و بررسی نتایج آن در نظر است در مرحله بعدی همانند خودپردازها این ایستگاه ها در کشور توسعه یابد.
پایان پیام/
نظر شما