به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، مسعود گنجی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی صبح امروز( 24 بهمن) در همایش "دانشگاهها و جایگاه انقلابی مراکز علمی" اظهار داشت: برای اولین بار در سال 2011 دانشگاه محقق اردبیلی جزو دانشگاههای برتر دنیا قرار گرفت و این روند همچنان با قوت و قدرت ادامه دارد.
وی با اشاره به برپایی دورههای دکترا و همچنین کارشناسی ارشد، افزود: 38 دوره دکترا و 68 دوره و رشته کارشناسی ارشد در دانشگاه محقق اردبیلی دایر شده و در مجموع دورههای کارشناسی نیز به سرعت و با رعایت کیفیت تحصیلی دنبال میشود.
گنجی بیان داشت: در کنار دانشگاه محقق اردبیلی دانشگاه پیام نور در تمام شهرستانها و حتی برخی بخشها، دانشگاه آزاد و دانشگاه فرهنگیان نیز با دو شعبه به همراه دانشگاه جامع علمی – کاربردی فعالیت دارند و یک سنگر واقعی در تولید علم و فناوریهای جدید به شمار میروند.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با بیان اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به هیچوجه مستقل نبوده و وابستگی شدیدی را به غرب و شرق داشتیم، ادامه داد: هر چند در این مسیر به واسطه شاهان بیلیاقت و سلسلههای چپاولگر خللی به وجود آمد اما با پیروزی انقلاب اسلامی بارقه امید در این زمینه ایجاد شد تا بتوانیم بار دیگر قلههای علمی و پیشرفتهای جدید را طی کنیم.
وی با اعلام اینکه به برکت پیروزی انقلاب اسلامی امروز تولید علم در این کشور بومی و شکل واقعی ایرانی یافته است، تصریح کرد: بر اساس آخرین رتبهبندی علمی جمهوری اسلامی ایران ضمن کسب رتبه سیزدهم توانسته است از لحاظ رشد قابل توجه 11 درصدی نسبت به سالهای گذشته موفقیتی بزرگ و قابل توجه کسب کند.
گنجی خاطرنشان کرد: قبل از پیروزی انقلاب ما حدود 170 تا 180 هزار دانشجو داشتیم که از این بین 3 هزار و 500 هیئت علمی نیز فعالیت داشتند، در حالی که هماکنون این وضعیت در حوزه دانشجویی به 4 میلیون و هیئت علمی نیز به 55 هزار نفر رسیده است.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی در پایان سخنان خود به فعالیت بیش از 400 مرکز تحقیقاتی و علوم و فنون جدید اشاره کرد و اظهار داشت: بزرگ ترین پروژههای علمی کشورمان به صورت بومی و با تکیه بر نیروهای داخلی انجام میشود و ما هماکنون در سطح بینالمللی رقابتهای تنگاتنگ و دوشادوشی را با سایر رقبا داریم به طوری که چنین امری قبل از پیروزی انقلاب محال به نظر میرسید و از سوی دشمنان این ملت بعید شمرده میشد.
پایان پیام/
نظر شما