به گزارش خبرگزاری شبستان این موضع گیری چند هفته پس از ملاقات اعضای گروهک موسوم به شورای هماهنگی سبز (مزروعی، امیرارجمند و چند عضو گروهک ملی-مذهبی) با برخی اعضای یکی از کمیته های فرعی شورای اروپا صورت گرفت. در این ملاقات فرستادگان فتنه گران از اروپایی ها خواسته بودند فشار بر ایران را تشدید کنند در غیر این صورت تا هنگامی که جمهوری اسلامی روی کار است، جهان روی آرامش نخواهد دید.
وزارت خارجه آمریکا با صدور بیانیه ای با ادعای اینکه موسوی و کروبی هیچ جرمی مرتکب نشده اند، مدعی شد که آنها مورد آزار و اذیت قرار دارند. ویکتوریا نولند سخنگوی وزارت خارجه آمریکا خواستار رفع محدودیت از موسوی و کروبی و آزادی افراد بازداشت شده در جریان حوادث 3 سال قبل شد.
همزمان الستربرت معاون وزیر خارجه انگلیس در بیانیه مشابهی خواستار آزادی آقایان موسوی و کروبی شد.
وزارت خارجه فرانسه نیز با بیان اینکه «در دومین سالگرد محدودیت آقایان موسوی و کروبی، آنها را فراموش نکرده ایم»، در بیانیه خود نوشت: ما فعالان سیاسی و حقوق بشر ایرانی که در زندان به سر می برند را فراموش نکرده ایم. جمهوری اسلامی آنها را آزاد کند.
حمایت علنی رژیم های استکباری از برخی سران فتنه در حالی است که این رژیم ها 3 سال پیش نیز از آشوب و براندازی در ایران حمایت کردند. دولت آمریکا در زمان حاکمیت اصلاح طلبان بارها به طور علنی اعلام کرد که از اصلاح طلبان در ایران حمایت می کند. بعدها اتحادیه اروپا به هنگام انتخابات مجلس هفتم تصریح کرد به علت رد صلاحیت اصلاح طلبان کلیدی انتخابات ایران را مشروع نمی داند. برخی اعضای سفارت انگلیس نیز در جریان آشوب های سال 88 در وسط اغتشاشات خیابانی بازداشت شدند.
نوکری و تحت الحمایگی بیگانگان و به ویژه رژیم های منفور آمریکایی و اروپایی، به تدریج به ویژگی آشکار طیفی از منافقین مدعی اصلاح طلبی- منحل در گروهک های برانداز- تبدیل شده و آنها جای یانکوفیل و انگلوفیل های قدیمی را پر کرده اند. حمایت پررنگ رسانه های رسمی آمریکا و انگلیس از این طیف مدعیان اصلاح طلبی، بارها با اعتراض گروه های قدیمی تر اپوزیسیون مواجه شده است.
نظر شما