نامه به مرسی باب گفتگو برای انتقال تجارب انقلاب است

رهبر ارسال نامه به رییس جمهور مصر را نمونه کامل اقامه حق و امر به معروف خواند و گفت: باید برنامه های جمهوری اسلامی که با زیرساخت دینی معرفتی طراحی و اجرا شده است را به کشورهای انقلابی عرضه کرد.

فرهاد رهبر، رییس دانشگاه تهران درباره اهداف نگارش و ارسال نامه به محمد مرسی، رییس جمهور مصر به خبرنگار شبستان گفت: اگر این مقدمه را بپذیریم که مصر از جمله کشورهای پیشگام در بیداری اسلامی در جهان اسلام و مرسی جز روسای منتخب و برخاسته از نهضت مردمی امت اسلام و بیداری آنها بوده است، این فرضیه را می پذیریم که انقلاب اسلامی ایران در ایجاد این بیداری نقشی مهم ایفا کرده و در واقع الگوی بیداری در جهان اسلام محسوب می شود.
وی اظهار کرد: بنابراین در می یابیم وقتی این بیداری در مصر به نتیجه رسیده و توانسته طاغوت را سرنگون کند و تا حدی حکومت اسلامی در آن کشور مستقر شود، الگوی نظام اسلامی ایران به عنوان یک معروف باید به این کشورها ارائه گردد، برای اقامه این حق نخبگان جامع اسلامی وظیفه دارند تا نسبت به معرفی برنامه ها و دستاوردهای انقلاب اسلامی از هیچ کوششی دریغ نکنند.
رهبر تصریح کرد: ارسال نامه به رییس جمهور مصر نمونه کامل اقامه حق و امر به معروف محسوب می شود که اساتید ایرانی به عنوان یک مسلمان تلاش کردند به این وظیفه دینی خود عمل کنند.
امضاکننده نامه ارسالی به محمد مرسی درباره میزان اثربخشی این نامه ابراز کرد: فارغ از هر نتیجه ما صرفا به وظیفه دینی خود عمل کرده و خود را مامور به انجام این فرض دینی می دانستیم.
وی درباره راهکارهای پیشنهادی برای مقابله با نفوذ تفکرات لیبرالی و سکولار در انقلاب مردمی مصر عنوان کرد: این کار مقدمه بود، چراکه اساتید جمهوری اسلامی فکر کردند که برای ارائه تفکر تمدنی و دستیابی به آن که الان در ایران در قالب الگوی اسلامی ایرانی مطرح است و در مصر نیز باید متناسب با شاخصه های مردمی فرهنگی آنها باشد، باید برنامه های جمهوری اسلامی ایران که با یک زیرساخت دینی معرفتی طراحی و اجرا شده است را عرضه کرد.
رهبر تاکید کرد: ما توانسته ایم این برنامه ها و نتایج حاصل از آنها را در طول 34 سال به حاکمان مصر عرضه کنیم، اما ممکن است خود ما هم در مسیر این سی و چند ساله عمر انقلاب نواقص و کاستی های داشته ایم که همین نیز می تواند محل تجربه قرار بگیرد.
وی با بیان اینکه ممکن است ما از سوی اندیشمندان مصری مورد انتقاد قرار بگیریم، تصریح کرد: ما آمادگی داریم که به بحث و گفتگو بنشینیم و زمینه مباحثه برای یافتن یک مسیر مناسب برای رسیدن به اهداف عالیه و رو به تکامل را ایجاد کنیم.
رهبر اتحاد و همبستگی در جهان اسلام را هدف دانشمندان ایرانی معرفی کرد و یادآور شد: ما درپی اتحاد و همبستگی و استفاده از تجارب یکدیگر هستیم، که ارسال این نامه به رییس جمهور مصر مقدمه ای است برای این هدف و باید در نشست های علمی راهبردی بین عناصر موثر کشورهای اسلامی این مسائل مطرح شود تا به نتیجه برسیم.
پایان پیام/
 

کد خبر 228935

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha