توجه به نقاط محروم از اولویت های اصلی در توزیع عادلانه رفاه است

مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی، از پایان عملیات گازرسانی به 16 روستای محروم استان خبر داد و گفت: توجه به نقاط محروم از اولویت های اصلی در توزیع عادلانه رفاه است.

مهندس ولی الله دینی، مدیر عامل شرکت گاز آذربایجان شرقی، ضمن تبریک فرا رسیدن سالروز قیام خونین مردم آذربایجان، به خبرنگار شبستان گفت: 100 درصد خانوار شهری و 42 درصد خانوار روستایی از نعمت گاز طبیعی بهره مند می باشند که با اتمام پروژه های در دست اجرا درصد خانوار بهره مند روستایی به بیش از 64 درصد افزایش می یابد.

 

وی از انجام عملیات گازرسانی به 6 روستای شهرستان چاراویماق با خانواری بالغ بر 150 نفر، 3 روستای عجب شیر با تعداد 516 خانوار و 7 روستای شهرستان هشترود با 654 خانوار روستایی خبر داد و  اصلی ترین مشکل گازرسانی در شهرستان چاراویماق را پراکندگی و کم جمعیتی روستاها و لزوم صرف هزینه های بیشتر برای گازرسانی اعلام کرد.

 

دینی افزود: استان آذربایجان شرقی بطور متوسط دارای 77 درصد روستاها با خانوار بالای 100 نفر می باشد در حالیکه این متوسط در شهرستان چاراویماق 12 درصد بوده و گازرسانی در این منطقه را منوط به صرف هزینه های بیشتر و همتی مضاعف در اجرای پروژه های عمرانی کرده است.


وی معیار مقبولیت یک سازمان را میزان خدمت رسانی به مردم دانست و افزود: افزایش بهره مندی مردم استان از نعمت الهی گاز علیرغم موقعیت کوهستانی منطقه و لزوم تامین بودجه های لازم، توفیقی بزرگ در امر خدمت رسانی و به بار نشستن تلاش جمعی کارکنان خدوم شرکت گاز استان است.


دینی در تشریح پروژه های گازرسانی به شهرستان چاراویماق ادامه داد: 18 روستای این شهرستان با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال و تعداد خانوار 550 نفر در فاز اول در دست اجرا می باشد که با اجرای خطوط تغذیه پیش بینی شده در پیمان مذکور امکان بهره مندی کل روستاهای منطقه چاراویماق از گاز طبیعی فراهم خواهد شد.


وی تصریح کرد: هزینه سرانه گازرسانی به هر خانوار روستایی این پروژه چهار برابر متوسط استانی است.


دینی با اشاره به تعبیه شبکه اصلی گاز و ایجاد زیرساخت های انرژی در شهرستان چاراویماق، اعلام کرد: با تامین زیرساخت های گازرسانی، زمینه لازم به منظور تامین جریان گاز نقاط روستایی فراهم گردیده و این شرکت آمادگی دارد با تامین گاز طبیعی از هرگونه طرح کشاورزی و تولیدی و سرمایه گذاری در بخش های صنعتی حمایت کند.


وی همچنین در تشریح مشخصات پروژه گازرسانی به 3 روستای عجب شیر گفت: این پروژه با تعداد 516 خانوار و جمعیتی بالغ بر 813 نفر از نعمت الهی گاز بهره مند شده اند.
 

دینی با اشاره به نقش گاز در بهبود شرایط کشاورزی و دامپروری روستایی، گفت: توسعه شبکه گازرسانی در روستاها منجر به ارتقای سطح تولید و اقتصاد خانوارهای روستایی و به تبع آن بهبود شرایط رفاه خواهد شد.


وی ادامه داد: توجه به نقاط محروم جامعه از اولویت های اصلی در توزیع عادلانه رفاه می باشد که در همین راستا گازرسانی به روستاهای شهرستان عجب شیر در حال اجرا می باشد که امیدواریم با تخصیص اعتبارات لازم تمامی برنامه های پیش رو در موعد مقرر انجام گیرد و ظرفیت بهره مندی از گاز طبیعی بیش از پیش فراهم شود.


مدیرعامل شرکت گاز استان وضعیت گازرسانی در شهرستان عجب شیر را چشمگیر توصیف نمود و اعلام کرد: هم اکنون 77 درصد خانوار روستایی این شهرستان از نعمت الهی گاز بهره مند می باشند که با احتساب روستاهای در دست اجرا، این رقم در آینده نزدیک تاحد قابل توجهی افزایش خواهد یافت.


به گفته دینی، گازرسانی به 7 روستای شهرستان هشترود با شبکه گذاری بطول 30 کیلومتر و تحت پوشش قرار دادن 654 خانوار روستایی به اتمام رسیده است.


وی از تمهیدات و برنامه ریزی های جدید به منظور تقویت زیرساخت های صنعتی و تولیدی شهرستان هشترود خبر داد و افزود: گازرسانی در شهرستان هشترود در 2 بخش اصلی روستایی و صنعتی تداوم داشته و در جهت تامین زیرساخت های انرژی بخش های کشاورزی و تولیدی شهرستان هشترود، این فرصت فراهم شده تا با ارائه درخواست انشعاب گاز متقاضیان، نسبت به عقد قرارداد و تامین جریان گاز مستمر اقدام شود.


وی تقویت گازرسانی در بخش صنعتی و تولیدی را زمینه ساز ایجاد ارزش افزوده، اشتغال زایی و به تبع آن تقویت اقتصاد کشور دانست و اظهار کرد: با ایجاد امکانات فنی لازم و انتخاب پیمانکار مجری، امکان بهره مندی شهرک ها و بخش های صنعتی استان از نعمت گاز طبیعی فراهم می شود.


دینی درخصوص پروژه های در دست اجرای شهرستان هشترود، تصریح کرد: هم اکنون گازرسانی به 30 روستای این شهرستان با اعتباری بالغ بر 200 میلیارد ریال در دست اجراست.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 229371

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha