سهم پارک علم و فناوری خراسان جنوبی از اعتبارات استانی؛ صفر است

رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با تاکید براینکه سهم این نهاد از اعتبارات استانی؛ صفر است، گفت: پارک علم و فناوری به دنبال تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر"تبدیل علم به ثروت" با کمک جوانان خلاق است.

محمدرضا دوستی با خبرنگار شبستان با اشاره به پیشنهاد دبیرخانه کانون های مساجد استان مبنی بر فعال کردن هسته های پژوهشی کانون های فرهنگی هنری با کمک این نهاد اظهار داشت: اساس تخصص و تعهد کشور را می سازد و با توجه به اینکه بچه های مسجد؛ افرادی دین بنیان و دانشگاهی هستند، پس از انعقاد قرارداد با تعریف یک نقشه راه می توان هسته های پژوهشی کانون های را پویا و پایا کرد.


وی گام اول را پرورش ایده ذکر کرد و افزود: جوانان باید به دنبال مطالعه و ایده هایی بروند که بازار محصول آن خوب باشد و زمینه تولید در کشور را فراهم کند.


رئیس پارک علم و فناوری در گفتگو با بیان اینکه درصدد ورود اساتید دانشگاه ها به شرکت های دانش بنیان هستیم، پیشنهاد کرد: در صورت انعقاد قرارداد با دبیرخانه کانون های مساجد خراسان جنوبی، تلاش می شود با قردادن شرایط ویژه به اساتیدی که دارای طرح های ناب و جدید باشند و از سوی شرکت های دانش بنیان مساجد معرفی شوند، امتیازات ویژه ای داده شود.


وی با تاکید بر اینکه افرادی که به پارک علم و فناوری وارد می شوند باید 3 مرحله را طی کنند، گفت: تبدیل ایده به طرح، انتقال طرح بر روی کاغذ و تبدیل طرح به نمونه سه مرحله برای اختراع یک محصول است.


دوستی تاکید کرد: مرحله رشد یافتگی زمانی حاصل می شود که فرد محصول خود را با تولید انبوه برای فروش وارد بازار کند.


وی با تاکید براینکه حدود 140 شرکت و هسته فن آور در استان وجود دارد، افزود: خراسان جنوبی قطب علمی است نه قطب فناوری و صنعتی؛ به همین دلیل کمتر کسی به انجام کارهای صنعتی در این استان راغب است.


وی با اشاره به افزایش روز افزون فارغ التحصیلان دانشگاهی عنوان کرد: پارک علم و فناوری به دنبال تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر "تبدیل علم به ثروت" است و در این راستا باید تلاش کرد که جوانان از مدرک گرایی به سمت فناوری سوق دهیم.

 

رئیس پارک علم و فناوری خراسان جنوبی با بیان اینکه سهم این نهاد از اعتبارات استانی صفر است، گفت: پارک علم و فناوری استان ردیف بودجه تعریف شده ندارد به همین دلیل در سال 91 بالغ بر 600 میلیون تومان برای احداث ساختمان این پارک به دانشگاه بیرجند داده شده است.


وی به کم شدن تخصیص اعتبارات در سال جاری اشاره کرد و تصریح کرد: بالغ بر 4 میلیارد تومان برای احداث ساختمان پارک علم و فناوری در زمین 50 هکتاری از ارضی دانشگاه بیرجند از محل اعتبارات ملی درنظر گرفته شده است که در سال جاری 600 میلیون تومان و در سال آینده نیز پیش بینی می شود که یک میلیارد و 300 میلیون تومان در نظرگرفته شود.


دکتر دوستی یادآور شد: در سال گذشته 800 میلیون تومان برای حمایت از شرکت های دانش بنیان استان درنظر گرفته شد که به برخی از شرکت از 500 هزار تومان تا 20 میلیون تومان کمک شد.


وی خاطرنشان کرد: در سال جاری هنوز هیچ اعتبار حمایتی نیامده است که در همین راستا تلاش شده است با رایزنی با بانکهای استان، شرکت های دانش بنیان بتوانند از تسهیلات بانکی بدون ضامن و سرمایه گذاری قبلی استفاده کنند.


پایان پیام/
 

کد خبر 229533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha