به گزارش خبرنگار احزاب شبستان، محمدرضا باهنر، دبیر جامعه اسلامی مهندسین در بخش دیگری از نشست خبری خود در مورد احتمال حضور هاشمی رفسنجانی در ریاست جمهوری گفت: تصور من این است که هاشمی نمی آید و اگر قرار باشد نظر مشورتی هم بدهم توصیه می کنم در انتخابات شرکت نکنند. البته هاشمی رفسنجانی در هماهنگی میان اصلاح طلبان و حتی اصولگرایان نقش دارند و طبیعی است که هر مقدار رقبا قوی تر شوند به یک کاندیدا نزدیک می شوند و البته این موضوع عامل تحریک کننده برای بقیه گروههاست تا به یک اتحاد واحد در اعلام کاندیدای موردنظر برسند.
وی افزود: یک سری تحلیل و حدس و گمان برای آینده وجود دارد که براساس آن ما عمل می کنیم و برخی از اتفاقات نیز در طی مسیر می افتد که نسبت به آن در تصمیم گیری تغییر ایجاد می کنیم.
باهنر تصریح کرد: 20 درصد تصمیمات قبل از ثبت نام شکل می گیرد و 20 درصد در زمان ثبت نام و تا زمان اعلام تایید شورای نگهبان انجام می شود و 50 درصد رقابت بعد از اعلام نهایی شورای نگهبان است اما اینکه تصمیم صددرصد قاطع در حال حاضر بگیریم درست نیست. باید هم تحلیل کنیم و هم پیش بینی کنیم و مطالب را بر مبنای اتفاقات مدیریت کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا ورود هاشمی به رقابت به نفع اصلاح طلبان خواهد بود یا اصولگرایی اظهار کرد: ریاست دولت در 8 سال گذشته در میان دو قطب دیو و فرشته بازی کرد و رقیب اصلی را هم آقای هاشمی معرفی کردند این اسب زینش کشش ادامه بازی ندارد و بازی نخ نمایی است البته دولت به دنبال قطب دیگری برای مخالفت است و هاشمی رفسنجانی نیز صحبت هایی کرده اند توصیه من به هاشمی این است که شخصاً مصلحت نیست وارد انتخابات شوند اما می توانند مدیریت کنند و تاثیرگذار باشند.
باهنر در مورد کاندیداتوری مشایی از سوی دولت تصریح کرد: دولت هنوز ناامید از کاندیداتوری مشایی نیست و این تلاش را می کند اما در کل انکار می کند از سوی دیگر علی رغم اتفاقاتی که می افتد دولت امیدوار است که مشایی را به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری مطرح کند.
وی گفت: مشایی در چارچوب رجل سیاسی آیا شرایط این موضوع را دارد یا نه بحثی است که باید هیئت های نظارت بر انتخابات آن را مطرح کنند.
دبیر جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: اصلاح طلبان در انتخابات حضور خواهند داشت اصلاح طلبان با فتنه گران حسابشان جداست و بنده این دو را یکی نمی دانم فتنه گران به خود و انقلاب ظلم کرده اند و جریان اصلاح طلبان نیز در چارچوب قانون اساسی می توانند به میدان بیایند و عرصه رقابت برایشان باز است اما لزوماً کاندیدای آنها خاتمی یا هاشمی نیستند و کاندیداهای انها را باید در انتخابات دید.
وی در مورد امکان رد صلاحیت مشایی در کاندیدای ریاست جمهوری افزود: این موضوع در انتخابات ریاست جمهوری سابقه داشته است دوره گذشته صد نفر ثبت نام کرده اند و برخی از آنها برای این موضوع انتخاب شده اند در قانون نیز تلاشهایی انجام شده است تا اصلاحاتی راجع به این موضوع انجام شود البته فکر می کنیم شورای نگهبان نیز ضوابطی را باید در نظر بگیرد تا اتفاقات قبلی تکرار نشود.
باهنر اظهار کرد: کاندیداهایی که دارای تمام شرایط رجل سیاسی که در قانون عنوان شده است در کشور به اندازه انگشتان یک دست هم نیستند در انتخابات ریاست جمهوری صلاحیت فرد باید احراز شود زیرا رییس جمهور شخص دوم مملکت بعد از مقام معظم رهبری است.
وی با اشاره به سوابق ثبت نام برخی از افراد در انتخابات ریاست جمهوری و رد صلاحیت آنها تصریح کرد: موحدی ساوجی نماینده مجلس بود که کاندیدای ریاست جمهوری هم شد و سپس رد صلاحیت او اعلام شد. زواره ای عضو حقوقدانان شورای نگهبان بود اما صلاحیتش تایید نشد البته نباید به دنبال این بود که تایید نشدگان فاسد و فاجر هستند احراز صلاحیت برای ریاست جمهوری سخت است.
وی گفت: در مورد مشایی نیز خب ممکن است صدنفر ثبت نام کنند اما در نهایت شورای نگهبان نظر می دهد و بستگی به نظر آقایان دارد و ما در آن اظهارنظری نمی کنیم.
پایان پیام/
نظر شما