جهانی سازی شخصیت حضرت زهرا (س) یک امر مهم محسوب می شود

یک سخنران مذهبی، بر ضرورت جهانی سازی شخصیت حضرت زهرا (س) تأکید کرد و گفت: حضرت فاطمه (س) به عنوان یک زن کامل و مظهر عفاف و حجاب، باید معاصرسازی و جهانی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام انصاری، یک سخنران مذهبی، در گفتمان دینی دانشجویی با موضوع عفاف و حجاب که در خوابگاه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی خواهران تاکستان برگزار شد، با اشاره به پیشینه پوشش در ادوار مختلف تاریخی، گفت: آثار به جا مانده از انسان ها و تمدن های کهن، نشانگر پیشینه تاریخی پوشش است و فقط به اسلام اختصاص ندارد.

وی اظهار داشت: سه هزار سال قبل از میلاد، نقاش مصری تصویری کشیده که دختران، تمام بدن و پسران، نیمه پایین بدن خود را پوشانده اند، چهارده قرن پیش از میلاد نیز در نقش های برجسته فرعون و زن و دخترش، هر سه نفر قسمت پایین بدن خود را پوشانده اند و بسیاری از آثار تاریخی که از گذشته به جا مانده نشانگر اهمیت حجاب در آن دوران بوده است.

حجت الاسلام انصاری، خاطرنشان کرد: اسناد تاریخی که از ادیان مختلف در دست داریم، نشان می دهد که اگرچه زن با آزادی در محیط بیرون از خانه رفت و آمد می کرد و یا پا به پای مردان کار می کرده است، ولی این فعالیت ها با حجاب کامل و پرهیز شدید از اختلاط های فساد انگیز بوده است.

به گفته وی، قدر مسلم این است که قبل از اسلام، در میان بعضی ملل حجاب وجود داشته است و از آنچه در قانون اسلام آمده سخت تر بوده اما در جاهلیت عرب حجاب وجود نداشته و به وسیله اسلام در میان اعراب رواج یافته است.

حجت الاسلام انصاری، افزود: مطالعه فرهنگ پوشاک مردم ایران در طول تاریخ نشانگر این است که زنان شریف ایران، حجاب را به عنوان ارزشی بسیار بالا می دانستند و به آن افتخار کرده و تمام زنان در مجامع عمومی با پوشش کامل ظاهر می شده اند.

 

وی اضافه کرد: از مطالعه فرهنگ پوشش در دوران هخامنشیان مشخص می شود که در این دوران علاوه بر لباس های بلند، از چادری استفاده می کردند که سر آنان را می پوشانده و همچنین لباسشان خالی از تجملات و تزیینات خاصی بوده و از اختلاط با نامحرمان و حضور در مجامع عمومی به شدت پرهیز می کردند.

حجت الاسلام انصاری، تصریح کرد : از بررسی های تاریخی نتیجه می گیریم که اصل پوشش، پیش از اسلام بوده و دین مبین اسلام فقط حد و مرز آن را مشخص کرده و اسلام آیین حجاب را به حد اعتدال و حدود شرعی رسانده و آن را جزء فرایض دینی قرار داده تا رفتار های اجتماعی و خانوادگی را که در نتیجه افراط ها و تفریط ها در این زمینه بوده را برطرف سازد.

وی، جهانی سازی شخصیت حضرت زهرا (س) را یک امر مهم برشمرد و اظهار داشت: حضرت فاطمه (س) به عنوان یک زن کامل و مظهر عفاف و حجاب، باید معاصرسازی و جهانی شود.

 

به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی استان قزوین، حجت الاسلام انصاری یادآور شد: باید پیرامون زندگی و مواضع آن حضرت در موقعیت های مختلف خانوادگی و اجتماعی تحقیقات جدی صورت گیرد و ابعاد وجودی ائمه اطهار(ع) به خصوص حضرت فاطمه زهرا(س) برای عموم مردم بیان شود.

این سخنران مذهبی، افزود: به خصوص در مورد آن حضرت که باید به دختران و زنان نشان داد که اصول و روش های زندگی ایشان در همه‌ زمان ها قابل تحقق است.

 

پایان پیام/

کد خبر 22996

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha