قنبر موسینژاد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان در گفتگو با خبرنگار شبستان اظهار داشت: کمیته امداد به عنوان حلقه ارتباطی بین اغنیا و فقرا زمینه رفع مشکلات نیازمندان را فراهم میکند و خدمت در چنین نهادی لطفی الهی است که باید با ارائه خدمت هر چه بهتر به ولینعمتان شکرانه این نعمت را بجا آوریم.
وی با اشاره به تاثیر بسزایی بانک اطلاعاتی خیرین ایجاد شده، در توسعه بیش از پیش کمکهای مردمی افزود: ارتباط هدفمند با مشترکین صدقات نقش بسزایی در توسعه هرچه بیشتر مشارکتهای مردمی و اجرای کیفی برنامههایی چون جشن نیکوکاری، جشن عاطفهها و دیگر برنامههای این نهاد دارد.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان خواستار تلاش بیش از پیش حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد در توسعه شبکههای امداد محله در سطح استان شد و گفت: این مهم از اولویتهای این نهاد بوده و لازمه تحقق 100 درصدی آن تلاش همه فعالان حوزه مشارکتهای مردمی کمیته امداد در سطح استان است.
موسی نزاد، بر شناسایی ظرفیتها در حوزه مشارکتهای مردمی در هر شهرستانی تاکید کرد و افزود: شناسایی ظرفیتها و برنامهریزی بر اساس آن میتواند نقش بسزایی در توسعه مشارکتهای مردمی و رفع مشکلات نیازمندان داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه در کنار اجرای هر برنامهای توجه به بحث آسیبشناسی به منظور رسیدن به نتیجه قابل قبول الزامی است، خاطر نشان کرد: باید مشکلات و کاستیهای سالهای گذشته در حوزه مشارکتهای مردمی بررسی و جاهایی که واقعا کمکاری صورت گرفته شناسایی شوند.
پایان پیام/
نظر شما