تالار مولوی میزبانی برزگ ترین جشن تئاتر دانشجویی را از دست داد

به دلیل عدم هماهنگی مسئولان فرهنگی دانشگاه تهران تالار مولوی به عنوان خواستگاه تئاتر دانشجویی میزبان شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی نخواهد بود.

به گزارش خبرنگار شبستان، نشست خبری شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی ظهر امروز یکشنبه 6 اسفند با حضور علی تقی‌زاده، دبیر شانزدهمین جشنواره بین المللی  تئاتر دانشجویی، امیر مرسلی، دبیر بخش صحنه‌ای در تالار امیرخانی خانه هنرمندان برگزار شد.

 

در ابتدای  این نشست علی تقی‌زاده، دبیر شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی گفت: دبیرخانه جشنواره از 6 شهریور کار خود را آغاز کرد و سپس ستاد برگزاری جشنواره  تشکیل شد و مسئولان برخی بخش‌ها  برحسب حساسیت‌های آنها تعیین شد و در نهایت فراخوان به دانشگاه ها و مراکز استانی فرستاده شد.

 

وی افزود: جشنواره تئاتر دانشجویی امسال 12 بخش دارد، بخش تله تئاتر برای اولین بار به جشنواره اضافه شده است و بر همین اساس قرار است 7 تله تئاتر برای جشنواره آماده شود ، حامی این بخش نیزسازمان پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش است.

 

تقی زاده با بیان اینکه جشنواره تئاتر دانشجویی پتانسیل زیادی برای معرفی گروه‌های حرفه‌ای دارد، خاطر نشان کرد: گرو ه های موفق بسیاری از دل 16 دوره جشنواره تئاتر دانشجویی بیرون آمده است، وزارت علوم همکاری خوب و مثبتی را با جشنواره داشته است و هر جا جشنواره به تنگنا می‌خورد فضا را برای ما باز می‌کردند.

 

در ادامه امیر مرسلی، مدیر بخش آثار صحنه‌ای شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی نیز گفت: امسال آثار بیشتری به دبیرخانه جشنواره رسیده  که از لحاظ کمی و کیفی  از سطح بالایی برخوردارند.

 

وی افزود:  فیلم 20 اثر از کشورهای آلمان، برزیل، ایتالیا، مراکش، مصر، فرانسه، نیجریه و اسلواکی... به دبیرخانه جشنواره رسیده است.

 

مرسلی همچنین گفت: علی مقدم، امیرحسین حریری، مهدی مکاری، شهرام گیل‌آبادی و میلاد اکبرنژاد شورای انتخاب شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی را بر عهده دارند.

 

تقی‌زاده درباره هدف از افزودن بخش تله تئاتر به شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی اظهار اشت: می خواستیم از طریق بخش تله‌تئاتر نگاه دانشجویان را به مسایل تعلیمی تربیتی سوق بدهیم و با ایجاد این بخش انگیزه‌ای را در بین آنها ایجاد کنیم. امتیاز تله‌تئاترها برای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش و پرورش است که در شبکه‌های آموزشی پخش شود.

  

وی درباره بودجه جشنواره نیز گفت: بودجه  همواره دغدغه همه جشنواره  بوده و خواهد بود، اما این جشنواره هم از تیر آن مصون نمانده است، زیرا بودجه بخش منطقه‌ای حذف شده و ما باید با تمهیداتی این مسئله را مدیریت کنیم.

 

تقی زاده افزود: امسال سال مدیریت بحران است و هر مدیریت با یک بحران کارش را جلو می‌برد، انجام هر پروژه‌ای بخصوص پروژه فرهنگی نیازمند یک ایثار است چرا که اگر ایثار نباشد پروژه جلو نمی‌رود.

 

دبیر شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی  همچنین خاطر نشان کرد:  میزان بودجه جشنواره نسبت به سال گذشته تغییر نکرده است، اما آیا ارزش ریالی آن نسبت به سال‌های گذشته همان قدر است.

 

 وی افزود: قرار است بخش منطقه‌ای به صورت یک رپرتوار در کل کشور اجرا شود، اما به دلیل حذف بودجه نتوانستیم 90 درصد طرح را اجرایی کنیم، اما قرار است اردیبهشت ماه  با 10 تا 15 گروه نمایشی از 10 دانشگاه کشور برگزار شود.

 

وی درباره گروه های خارجی حاضر در شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی گفت: با توجه به موقعیت و شرایط و بودجه در حال رایزنی با گروه‌های خارجی هستیم  و تصمیمان بر آن است از گروه‌هایی استفاده کنیم که از کیفیت بالایی برخوردار هستند و هزینه کمتری برای جشنواره داشته باشند. البته گروهی که قرار است با آن به توافق برسیم از کشور ایتالیاست.

 

تقی زاده یادآور شد:  شانزدهمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشجویی امسال حامی مالی نداریم، ما امسال حمایت مؤسساتی که سالیان پیش با گروه‌ها همکاری می‌کردند را در جشنواره نداریم.

 

 

تقی زاده درباره توافق با مسئولان فرهنگی دانشگاه تهران برای میزبانی تالار مولوی  از جشنواره تئاتر دانشجویی گفت: برای تأمین سالن مولوی بازخوری که از سوی مسئولان فرهنگی دانشگاه دیدیم خارج از توان مالی جشنواره بود و ممکن است امسال ما تالار مولوی را نداشته باشیم، این تالار پایگاه تئاتر دانشجویی بوده و عدم همکاری مسئولان فرهنگی دانشگاه با جشنواره امسال نمی تواند میزبان جشنواره تئاتر دانشجویی باشد.

 

شانزدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی ایران با دبیری علی تقی‌زاده اردیبهشت 1392 برگزار می‌شود.
 

پایان پیام/

کد خبر 231687

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha