برگزاری همایش تعلیم و تربیت اسلامی

همایش تعلیم و تربیت اسلامی با محور معرفی‌، تحلیل و نقد آثار سیّدعلی‌اکبر حسینی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، همایش "تعلیم و تربیت اسلامی" با رویکرد معرفی‌، تحلیل و نقد آثار سیّدعلی‌اکبر حسینی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

بنابر این گزارش، سیّدحسین حسینی،  دبیر علمی همایش تعلیم و تربیت گفت: همایش تعلیم و تربیت اسلامی در ذیل گفتمان علوم انسانی اسلامی در دو محور مفهوم شناسی تعلیم و تربیت اسلامی و همچنین بررسی آرای علی‌اکبر حسینی در باب تعلیم و تربیت اسلامی و علوم انسانی اسلامی دهم اسفند برگزار می‌گردد.

عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی افزود: مرحوم حسینی یکی از نخستین نظریه‌پردازان اسلامی شدن دانشگاه ها و تحول علوم انسانی بوده است که در این حوزه‌ها کتاب ها و مقالات فراوانی داشته است.

وی تصریح کرد: علوم انسانی اسلامی یکی از نیازهای ضروری جامعه اسلامی است و بدون آن امکان مدیریت ایرانی ـ اسلامی در زاویه الگوی پیشرفت مطلوب مهیا نمی شود، چراکه حل نهایی بسیاری از گره‌ها و چالش‌های معرفتی و مدیریتی امروز جامعه در گرو نظریه‌پردازی در این خصوص است و بی‌تردید حوزه علوم تربیتی و نظرات اندیشمندان صاحبنظری چون مرحوم دکتر حسینی یکی از بهترین مسیرهای گره‌گشایی در این زمینه است.

وی عنوان کرد: آراء این استاد فقید در زمینه نظام تعلیم و تربیت اسلامی و ابداعات و دیدگاه های وی در خصوص نظریه تربیتی اسلام و ترکیب نگاه نظری و کاربردی در حوزه تعلیم و تربیت اسلامی از دلایلی است که گروهی از صاحبنظران از وی به عنوان پدر تعلیم و تربیت اسلامی در ایران یاد می‌کنند.

در ادامه عزیز نجف‌پور دبیر اجرایی همایش گفت: از بین حدود 200 چکیده مقاله دریافتی حدود 145 چکیده مورد پذیرش قرار گرفته و تا بحال حدود 100 اصل مقاله به دبیرخانه ارسال شده است.

معاون مطالعات شورای بررسی متون افزود: همایش تعلیم و تربیت اسلامی‌ از ساعت 7 و 30 دقیقه تا 18 روز پنجشنبه، 10 اسفندماه در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌ شود.

معاون سابق شورای اسلامی شدن دانشگاه ها در پایان سخنان خود از اساتید و پژوهشگران تعلیم و تربیت اسلامی و علوم انسانی اسلامی دعوت کرد تا در این همایش شرکت فرمایند و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، با شماره‌ تلفن‌های 88046890 ـ 88039903 تماس بگیرند.

شایان ذکر است، طبق گفته‌های آقای نجف‌پور، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی و معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از بانیان این همایش هستند.

پایان پیام/

کد خبر 232500

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha