سندتحول در آموزش وپرورش به‌عنوان یک نقشه کاربردی در دست نظام قرار گرفت

مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، با اشاره به اینکه سند تحول در آموزش و پرورش بر مبنای تحقیق و پژوهش برنامه ریزی شده است، گفت: این سند به‌عنوان یک نقشه کاربردی در دست این نظام قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، غزاله مرادی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج، امروز (8 اسفند) در جلسه کمیته تحول بنیادین آموزش و پرورش ناحیه یک این شهرستان که به منظور برنامه ریزی جهت اجرای مفاد سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سالتحصیلی 93-92 تشکیل شد، بر تشکیل کارگروه های تخصصی به جهت تسهیل کار ساماندهی سال آینده تاکید کرد.

 

 وی تعلیم و تربیت را امری مقدس دانست و بیان داشت: معلمان آموزش و پرورش در واقع کار انبیا، اولیا و اوصیا را انجام می دهند و محصول کارشان ترقی و تکامل انسانها است.


مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج اظهار داشت: یکی از ماموریت های اصلی آموزش و پرورش تربیت و پرورش دانش آموزان است و آموزش و پرورش برای تحقق این امر مهم از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد.


مرادی تصریح کرد:  هشتم اسفند سالروز تاسیس نهاد امور پرورشی و تربیت اسلامی است و در هفته تربیتی باید نهایت تلاش و بهره گیری برای ارتقا تعلیم و تربیت اسلامی بکار گرفته شود.


وی اذعان داشت:  سند تحول در آموزش و پرورش بر مبنای تحقیق و پژوهش برنامه ریزی و به‌عنوان یک نقشه کاربردی در دست این نظام قرار گرفته است و شده است و با توجه بر اینکه یک سال از رونمایی این سند می‌گذرد برنامه‌های خوبی را در سطح این نهاد پیگیری شده و به اجرا گذارده شده است.


مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک گفت: توسعه در منابع آموزشی، شناسایی منابع، تبیین راهکارهای استفاده از منابع و هدایت دانش‌آموزان در این مسیر می‌تواند در به ثبت رسیدن و تحقق فرهنگ پژوهش در نزدیکی به اهداف بلند سند تحول تأثیرگذار باشد.


محمدی معاون آموزش ابتدایی نیز در ادامه این نشست درخصوص استقرار پایه سوم ابتدایی و اول متوسطه صحبت نمود و اعضای کارگروه هر کدام پیشنهاداتی جهت اجرایی نمودن برنامه های سند تحول بنیادین مطرح کرد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 232525

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha