به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، بهمن اکبریان، معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به لزوم ترویج حفظ و تدبر در قرآن و ضرورت توجه به حفظ قرآن به نظر می رسد که تدوین یک طرح جامع، قابل انعطاف همراه با زیرساختهای اولیه از ضروریات جامعه اسلامی به شمار می رود.
وی همچنین بر لزوم تدبر در آیات قرآن کریم تأکید کرد و افزود: در بسیاری از آیات قرآن کریم علاوه بر قرائت بر تدبر سفارش شده است.
وی با بیان اینکه قرائت همراه با تدبر بیشترین تأثیر را بر انسان خواهد داشت، تصریح کرد: با توجه به سیاست وزارت فرهنگ و ارشا اسلامی برای تربیت 10 میلیون حفافظ قرآن، توانمند سازی و توجیه مربیان قرآنی یکی از گام های اساسی برای تحقق این هدف به شمار می رود.
اکبریان خاطر نشان کرد: هرچند علاقه زیادی میان نوجوانان و جوانان برای حفظ قرآن و گرایش به معارف والای این کتاب هدایتگر وجود دارد اما متأسفانه تاکنون آنطور که باید از این ظرفیت عظیم و بالقوه در سطح کشور استفاده نشده است.
وی همچنین بر لزوم ایجاد انگیزه برای مربیان و متربیان قرآنی تأکید کرد و اظهار داشت: ایجاد انگیزه مادی و معنوی در گسترش و نهادینه کردن حفظ قرآن در جامعه تأثیر بسزایی دارد.
وی در ادامه از فعالیت 24 موسسه قرآنی در این استان خبر داد و گفت: این تعداد با چشم اندار مطلوب فاصله بسیاری دارد و این اداره کل توسعه کمی و کیفی این مراکز را برای سال آینده در دستور کار خود قرار داده است.
اکبریان با بیان اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، گسترش آموزه های قرآنی را با استفاده از ظرفیت کانون های فرهنگی و هنری مساجد در دستور کار خود دارد، اظهار داشت: هم اکنون 312 کانون فرهنگی و هنری در مساجد شهرها و روستاهای استان فعال است که این آمار بالاتر از تعداد پیش بینی شده و مطلوب کشوری بوده و بسیار رضایت بخش است.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: قرآن کریم نسخه حیاتبخش انسانها و منبع اصلی و اساسی دین، ایمان و اندیشه یک مسلمان است لذا شناخت آن برای هر مسلمانی از ضرورتهای فردی در جامعه اسلامی به شمار می رود.
پایان پیام/
نظر شما