آلودگی هوا رشته دانشگاهی می شود

رییس انجمن علمی بهداشت محیط از تصویب 4 رشته مستقل بهداشت محیط در وزارت بهداشت خبر داد و گفت: درصددیم که رشته مستقل آلودگی هوا و زمین‌شناسی و بهداشت محیط را نیز به صورت رشته مستقل درآوریم.

به گزارش خبرنگار شبستان، علیرضا مصداقی‌نیا، رییس انجمن علمی بهداشت محیط در مراسم چهارمین جشنواره علمی بهداشت محیط ایران با بیان این مطلب گفت: این 8 رشته شب گذشته توسط شورای عالی برنامه‌ریزی وزارت بهداشت به تصویب رسید که شامل 4 رشته مستقل مدیریت پسماند، مدیریت بهره‌برداری تأسیسات شهری، بهداشت پرتوها و سم‌‌شناسی محیط است.

 

وی اظهار کرد: درصدد آن هستیم که رشته مستقل آلودگی هوا و زمین‌شناسی و بهداشت محیط را نیز به صورت رشته مستقل دربیاوریم که کارهای آن در حال انجام است.

 

سالانه 26 هزار نفر دچار سالک می‌شوند

مصداقی‌نیا در ادامه با تأکید بر اهمیت بهداشت محیط و وابستگی سلامت جامعه به آن خاطرنشان کرد: در گذشته گرفتاری‌های بسیاری در رابطه با بیماری‌های منتقل از آب داشتیم که تیفویید یکی از این بیماری‌ها بود که با اهمیتی که در بهداشت آب ایجاد شد در حال حاضر نزدیک به پاکی هستیم.

 

رییس انجمن علمی بهداشت محیط افزود: دومین عامل بهداشت محیط مربوط به مدیریت پسماند است و بیماری سالک از جمله بیماری‌هایی است که بر اثر دفع نادرست پسماند به عنوان یکی از عوامل آن ایجاد می‌شود که امروز به عنوان یک معضل بزرگ در کشورمان محسوب می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: سالانه 26 هزار نفر در کشور دچار این بیماری می‌شوند که اگر زباله‌ها به صورت خوب مدیریت شود در شهرهای بزرگ و کوچک می‌توانیم شاهد کاهش قابل توجه این بیماری باشیم.

 

مصداقی‌نیا یکی دیگر از پارامترهای بهداشت محیط را آلودگی هوا برشمرد و گفت: بسیاری از بیماری‌های موجود و غیر واگیر منتسب به آلودگی هواست که اگر بخواهیم جلوی آلودگی را بگیریم به سیاست‌هایی برخورد می‌کنیم که منجر به پارادوکس می‌شود. آلودگی هوا گرفتاری‌هایی را در زمینه بهداشت محیط به وجود آورده که بیماری‌های غیرواگیر از تأثیرات غیر قابل انکار است.

 

پایان پیام/


 

کد خبر 232873

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha