گروه های جهادی نخبه در جهت گسترش فرهنگ جهاد و شهادت تلاش کنند

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، اظهار داشت: تمام گروه های جهادی نخبه زیر مجموعه وزارت ورزش باید در جهت گسترش فرهنگ جهاد و شهادت تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، محمدصادق اکبری، معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، امروز( 9 اسفند) در گردهمایی جهاد، ایثار و شهادت(وارثون) در آبادان، گفت: یکی از وظایف اصلی ما گسترده کردن یاد و خاطره شهداست زیرا دشمنان می خواهند یاد شهیدان را از بین ببرند اما با گسترش اینگونه همایش ها این اجازه را به آنها نخواهیم داد.

 

وی با بیان اینکه تمام گروه های جهادی نخبه زیر مجموعه وزارت ورزش باید در جهت گسترش فرهنگ جهاد و شهادت تلاش کنند، افزود: تردیدی نیست که جوان واجد فطرتی ویژه است که توجه به آن، موجب بالندگی و رشد شخصیت جوانان می‌شود و امروز نیز جوانان با آگاهی از نقش خود در جامعه در بخش های مختلف، تلاش می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه ما به عنوان بازماندگان دفاع مقدس مسئولیتی در نظام اسلامی داریم و باید با بهره‌گیری از توانمندی‌ های خود، رشد و تعالی را در نظام و جامعه ایجاد کنیم، ادامه داد: اگر شهدا به جوانان معرفی شوند هرگز معضلاتی در جامعه و ورزش نخواهیم داشت و از این پس اعزام ورزشکاران به مناطق عملیاتی را به صورت گسترده تر برای آشنایی هر چه بیشتر با فرهنگ دفاع مقدس و شهادت انجام خواهیم داد.

 

اکبری، با اشاره به فعالیت سازمان ‌های مردم ‌نهاد، بر شفاف‌سازی وضعیت سازمان ‌های مردم ‌نهاد تأکید کرد و اذعان داشت: با توجه به تجربه‌های گذشته، باید بهره‌مندی از خرد جمعی در برنامه‌های فرهنگی نهادینه شود و به این منظور، راهبردهای اساسی وزارت ورزش را ترسیم کردیم که یکی از آنها ارتقا مشارکت جوانان بود.

 

وی اضافه کرد: این راهبردها شامل تشکیل شبکه‌های مجازی موضوع‌ محور جوانان در مباحث دینی و ملی است که در این راستا از ابتدای سال شبکه اندیشه‌های ناب در استان فارس و شبکه مبشر صبح در زمینه ترویج اندیشه‌های امام خمینی(ره) در استان مرکزی آغاز به کار کرده‌اند.

 

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، تصریح کرد: شبکه رایحه و شبکه الگوهای جهادی نیز از دیگر شبکه‌های راه‌اندازی شده هستند و امروز نیز شاهد آغاز به کار شبکه مجازی وارثون با موضوع جهاد، ایثار و شهادت در خوزستان هستیم. بحثی هم در خصوص بیداری اسلامی داریم که امیدواریم که تا پایان سال عملیاتی شود.

 

وی هدف از ایجاد این شبکه ها را بهره مندی سازمان های مردم نهاد از آموزشی منسجم دانست و عنوان کرد: دوره‌های آموزشی در دو زمینه عمومی شامل کار با جمع، مدیریت جمع، شیوه‌های کسب درآمد و شیوه‌های تأثیرگذاری در اردیبهشت‌ برای همه سازمان‌های مردم‌نهاد برگزار و دوره های تخصصی در 6 محور است که دوره آموزشی سلامت آسیب‌های اجتماعی در کرمان امروز و فردا نیز در آبادان 5 دوره آموزشی در بحث فضای مجازی و رسانه فعالان حوزه سازمان‌های مردم ‌نهاد ارائه می شود.

 

پایان پیام/

کد خبر 233111

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha