رسانه ها باید متناسب با نیازهای روز جامعه رشد کنند

استاندار خوزستان، گفت: رسانه ها باید متناسب با نیازهای روز جامعه و در حد و شأن مردم رشد و ارتقا یابند و بتوانند زیرساخت های فرهنگی را تقویت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، عصر گذشته(7 اسفند) در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره منطقه‌ای مطبوعات خلیج‌فارس که در موزه هنر های معاصر اهواز برگزار شد، گفت: استان خوزستان به لحاظ صنعت، کشاورزی، تأثیر آن در اقتصاد کشور، ارتباطات زمینی، تولید ناخالص ملی و... دارای جایگاه ویژه ای است، از این رو رسانه های آن هم باید همگام با آن حرکت کند و در توسعه علم، فکر، تربیت نیروی انسانی ماهر، الگوی اسلامی پیشرفته و... باید هم تراز و همراه باشد.
 

وی افزود: در دوران دفاع مقدس پیشرفت ما فقط در ساختمان ها آسیب ندید، بلکه زیرساخت های فرهنگی ما هم آسیب دید که امیدواریم بتوانیم با کمک رسانه ها آنها را هرچه سریعتر بازسازی کنیم.
 

وی تصریح کرد: استان ما دارای تنوع قومیتی و شیعه نشین است و از نظر فرهنگی و تاریخی بیش از پنج هزار سال قدمت دارد با این وجود می طلبد که رسانه های آن در حد و شأن مردم رشد و نیازهای اقوام را تأمین کنند.
 

دکتر حجازی، اظهار داشت: استان ما سابقه درخشانی در دفاع مقدس دارد و شهدای زیادی را تقدیم کرده و یا میزبان آنها بوده، همچنین هرساله دو و نیم ‌میلیون نفر در قالب کاروان‌های راهیان نور به این استان می‌آیند، به همین دلیل امروزه خوزستان نه برای تفریح، بلکه برای زیارت شهدا انتخاب می‌شود و باید فضای معنوی حاکم در استان را در ابعاد مختلف پوشش داد و جایگاهمان را بالا ببریم.
 

وی با بیان اینکه استان ما ویژه است از این رو باید رسانه های آن هم ویژه باشد، خاطر نشان کرد: متولیان رسانه در استان‌ در زمینه محتوا، کیفیت و کمیت، اطلاع رسانی، به‌روز شدن، آماده ‌بودن برای ارائه مطالب و انعکاس اخبار و نظرات تلاش می‌کنند و ما هم در تلاشیم با برقراری تعامل، آنها را تقویت و حمایت کنیم.
 

وی اضافه کرد: توسعه، پیشرفت و تعالی استان، توسعه و پیشرفت رسانه ها را به همراه دارد از این رو اصحاب فرهنگ و رسانه نیز باید در این راه همگام با توسعه کشور حرکت کنند و با کمک مسئولان بحث تحول را متناسب با نیازها محقق کنیم.
 

همچنین حجت الاسلام سپهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، اذعان داشت: در این جشنواره بیش از 800 اثر به بخش مسابقه ارسال شد و 250 نفر آثار خود را مورد ارزیابی و ارزشیابی قرار دادند.
 

وی با بیان اینکه این جشنواره با حضور استان های خوزستان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان و دو استان میهمان چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد برگزار شد، تأکید کرد: در جشنواره مطبوعات خلیج فارس زمینه ای برای عرضه تجارب و ارزشیابی سالانه از اصحاب رسانه در مناطقی از کشور صورت گرفت.
 

وی یاد آور شد: از آنجا که این جشنواره به اسم خلیج همیشه فارس نامگذاری شده، انگیزه ای برای ترویج، تبلیغ و انتشار اسناد تاریخی خلیج فارس در جهت ماندگاری و دائمی کردن این واژه مقدس ایجاد می کند و اثرات مطلوبی را در پی خواهد داشت.
 

حجت الاسلام سپهر، با بیان اینکه این جشنواره منجر به آسیب شناسی نقاط قوت و ضعف یکساله مطبوعات جنوب کشور می شود، عنوان کرد: امیدواریم این نشست ها رشد و ارتقای کیفی و کمی مطبوعات استان و کشور را به دنبال داشته باشد.
 

لازم به ذکر است، در پایان از برگزیدگان این جشنوراه در بخش های مختلف تجلیل شد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 23316

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha