عملیات اجرایی مرکز تولید پایلوت داروهای خاص در زنجان آغاز شد

همزمان با کلنگ زنی مرکز تولید پایلوت داروهای خاص، مراکز تحقیقات نانو فن آوری دارویی، مرکز تحقیقات زیست فن آوری دارویی و مرکز تحقیقات ژن درمانی سرطانی امروز در زنجان به بهره برداری رسید.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، محمد رئوفی نژاد، استاندار زنجان، امروز(10 اسفند) در مراسم کلنگ زنی مرکز تولید پایلوت داروهای خاص با اشاره به اینکه فعالیت در حوزه بهداشت و درمان به جهت ارتباط با سلامت مردم از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است، گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر در کشور اقدامات در خور توجهی در این زمینه صورت گرفته است.
 

مقام عالی استان با اشاره به اینکه در اوایل پیروزی انقلاب اسلامی با کمبود پزشک عمومی و بسیاری از تجهیزات پزشکی روبه رو بودیم، ادامه داد: امروز به مرحله ای رسیده ایم که پزشکان متخصص کشورمان در هر زمینه ای به توانایی های چشمگیری دست یافته اند.
 

رئوفی نژاد با اشاره به قطع وابستگی کشورمان در تولید دارو به کشورهای بیگانه، افزود: در حال حاضر 96 درصد از داروها تولید داخل کشور هستند.
 

وی به واردات 4 درصد داروهای خاص به کشور نیز اشاره کرد و یادآور شد: امیدواریم در سال های نه چندان دور تولید این داروها در کشور ایجاد شود و از هر گونه وابستگی دارویی به کشورها بی نیاز شویم.
 

استاندار زنجان به قیمت مناسب و پایین داروهای ساخت داخل در مقایسه با مشابه خارجی آن اشاره کرد و اظهار داشت: اکنون قاچاق دارو از کشور به یکی از چالش های جدی در کشور تبدیل شده است.
 

در ادامه مدیر دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان نیز به ارائه گزارش مقایسه ای از فعالیت های این دانشگاه در طی هفت سال گذشته و سال جاری پرداخت و گفت: این دانشگاه توانسته است تعداد مقالات خود از 8 مورد در سال 82 را به 148 مقاله در سال جاری برساند.


سروری توسعه کمی و کیفی مقالات این دانشگاه را یکی دیگر از افتخارات دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد و گفت: پروژه های نیمه کاری نیز در این بخش وجود داشت که با روی کار آمدن دولت نهم بخش عمده ای از آن ها عملیاتی شد.
 

وی به دانشکده داروسازی استان زنجان که در سال 85 به بهره برداری رسید اشاره کرد و ادامه داد: سالانه 700 هزار تا یک میلیون نسخه دارویی در این دانشکده پایش می شود.
 

به گفته این مقام مسئول در حال حاضر 47 رشته در مقاطع دکتری و تخصصی، 8 دانشکده با 2هزار و 628 دانشجو و 237 هیات علمی در این دانشگاه فعال هستند.
 

افزایش 400 درصدی تولید علمی دانشگاه نسبت به سنوات گذشته، رشد 600 درصدی در ارتقاء رتبه هیات علمی و 5 برابر شدن رشته های این دانشگاه از دیگر افتخارات دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان عنوان شد.
 

در ادامه این مراسم ضمن کلنگ زنی مرکز تولید پایلوت داروهای خاص، مراکز تحقیقات نانو فن آوری دارویی، مرکز تحقیقات زیست فن آوری دارویی و مرکز تحقیقات ژن درمانی سرطانی امروز در زنجان به بهره برداری رسید.
 

پایان پیام/

 

کد خبر 233314

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha