شخصیت‌بخشی به دانش‌آموز کلیدواژه حوزه تربیتی است

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری شخصیت‌بخشی به دانش‌آموز را یکی از کلیدواژه‌های حوزه تربیتی دانست.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، آیت الله دکتر رضا رمضانی، نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری در همایش «رهپویان حیات طیبه» که امروز (10 اسفند) در کتابخانه عمومی کوچصفهان رشت برگزار شد، با اشاره به اینکه آموزش ورودی تزکیه است، گفت: مجموعه استعدادها و ظرفیت‌های انسان باید شناسایی شود و این نکته مهمی است.


وی با بیان اینکه در حوزه تربیت، داده‌هایی که برای مربی است باید کامل باشد، تاکید کرد: اسلام انسان را یک موجود دو ساحتی می‌داند و در این ساحت‌ها، روح به عنوان اصل و جسم به عنوان فرع است.


نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه مدیریت با روح است و باید روح را تربیت کرد، تصریح کرد: زمانی که قلب قسی و ذهن مشغول به امور مختلف شود، تربیت کردن سخت می‌شود.


آیت الله رمضانی، ادامه داد: اگر هماهنگی بین فضای تعلیم و تربیت و فضای جامعه و خانواده وجود نداشته باشد، فرزند جامعه، یک بعدی و یک شخصیتی به بار می‌آید.


وی با بیان اینکه باید در بحث عفت و حجاب و آثار بدحجابی و بی حجابی آموزش درست داده شود، خاطرنشان کرد: باید در قبال حجاب و عفت هماهنگ عمل شود و حوزویان، دانشگاهیان و ... به صورت منسجم در این حوزه فعالیت کنند.


مدیر مرکز اسلامی هامبورگ با اشاره به اینکه قرآن کتابی جاودانه و خوراک فکری بشر است، بیان کرد: قرآن در مباحث فکری، اخلاقی و عقیدتی همه نیازهای انسان را تأمین می‌کند.


آیت الله رمضانی به استقبال گسترده جوانان غربی از اسلام اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در حال حاضر نمونه‌هایی از تشرفات جوانان غربی به اسلام را به صورت مستمر مشاهده می‌کنیم.


وی با تاکید بر اینکه اسلام ناب‌ترین فرهنگ در حوزه های تربیتی است که به واسطه آن موج اسلام گرایی در جهان تشکیل شده است، اظهار کرد: غنای فرهنگ اسلامی موجب اسلام ستیزی شده است.


نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه باید از فرصت بدست آمده در حوزه تربیتی اسلام استفاده بهینه انجام شود، تصریح کرد: نگاه دنیا به لحاظ تربیتی، رشد علمی، رشد آموزشی و ... به جامعه ایران اسلامی است.


آیت الله رمضانی در ادامه به تئوری آموزشی تربیتی جان دیویی اشاره کرد و گفت: همه اساتید مانند معلم شیمی، فیزیک و ... هم می‌توانند نقش تربیتی داشته باشند.


وی با بیان اینکه در حوزه‌های تربیتی بحث معرفت، تجربه و تفکر نیز وجود دارد، خاطرنشان کرد: یک مربی در حوزه تربیتی نباید هیچ گاه خسته شود بلکه باید با صبوری نقش فاعل را داشته باشد.


مدیر مرکز اسلامی هامبورگ در ادامه به کلید واژه های حوزه تربیتی اشاره کرد و گفت: تربیت درست، شخصیت‌بخشی و محبت، کلید واژه‌های حوزه تربیتی هستند.


آیت الله رمضانی، شخصیت‌بخشی به دانش آموز را از کلید واژه‌های مهم حوزه تربیتی دانست و بیان کرد: باید با الگوبرداری از امیرالمؤمنین (ع) در حوزه‌های تربیتی عمل کنیم.


نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری محبت را اکسیر در حوزه تربیت عنوان کرد و گفت: بهترین راه برقراری ارتباط از راه محبت است.


وی تاکید کرد: عده‌ای در حوزه محبت بی انصافی می‌کنند که در اسلام محبت نیست ولی باید دانست که پیامبر اکرم (ص)، رسول محبت و رحمت است و حبیب خداست.


آیت الله رمضانی با اشاره به اینکه از دیدگاه اسلام عالم بر پایه محبت به وجود آمده است، خاطرنشان کرد: خدا برای ارتباط با انسان از واژه محبت استفاده می‌کند.


نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان به فراگیری اسلام در طول 23 سال پیامبری رسول خدا (ص) اشاره و اذعان کرد: اخلاق و محبت پیامبر موجب گسترش اسلام در جهان شد و این از جنبه های تربیتی پیامبر اکرم (ص) و مدیریت جامع ایشان است.


پایان پیام/

کد خبر 233380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha