فیلم شهید شوشتری بهار سال 92 کلید می خورد

علیرغم تاکید وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر آماده شده فیلم زندگی شهید شوشتری تا پایان دولت دهم، تهیه کننده این فیلم از آغاز تولید این فیلم در بهار سال 92 خبر داد.

ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگار شبستان درباره آخرین وضعیت فیلم سینمایی شهید شوشتری که از ابتدای این سال قصد ساخت آن را دارد گفت: سه هفته پیش جلسه ای با آقای میرعلایی مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی و آقای شمقدری رییس سازمان سینمایی داشتم که این دوستان بر حمایت از تولید این فیلم تاکید کردند.


تهیه کننده «شور شیرین» تصریح کرد: فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید زیادی بر ساخته شدن این فیلم دارد و امیدوارم تا پایان سال، شرایط تولید فیلم تامین شود.


اصغری افزود: با مشخص شدن میزان مشارکت بنیاد سینمایی فارابی در پروژه شهید شوشتری، می توان مقدمات تولید فیلم را تا پایان سال فراهم کرد که با توجه به علاقه میرعلایی مدیرعامل این بنیاد، امیدوارم این اتفاق به زودی بیفتد و با شروع سال آینده، پیش تولید فیلم را آغاز کنیم.
 

وی در پایان تصریح کرد: پس از مشخص شدن میزان مشارکت فارابی، کارگردان فیلم هم انتخاب خواهد شد.
 

بنا بر این گزارش، فیلم سینمایی شهید شوشتری که «نور علی-شهید وحدت»نام دارد، سومین تجربه تهیه‌کنندگی ابراهیم اصغری در ساخت فیلم‌هایی درباره سرداران شهید است. او پیش از این، فیلم‌های «به کبودی یاس» درباره شهید برونسی و «شور شیرین» درباره شهید کاوه را تهیه‌کنندگی کرده بود.


سردار سرتیپ پاسدار نور علی شوشتری در سال 1327 در روستای سر ولایت شهرستان نیشابور به دنیا آمد.

 

وی که از فرماندهان پر افتخار و یارگاران نامدار دفاع مقدس محسوب می شود در دوران قبل از انقلاب با ارادت ویژه ای که نسبت به مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله العظمی خامنه ای داشت و به طور مرتب در جلسات ایشان شرکت می نمود و بدین طریق با فضای مبارزه ارتباط داشت.

 

در دوران بعد از انقلاب و مخصوصاً در زمان دفاع مقدس نیز در عملیات های مختلف - خصوصاً در جبهه جنوب - حضور فعال داشت.

 

سردار شوشتری که افتخار همرزمی شهیدان بزرگواری همچون شهید باکری و شهید برونسی را در کارنامه زرین خود دارد در اکثر عملیات ها با مسئولیت های مختلف به ویژه فرماندهی محورهای عملیاتی حضوری فعال داشت که هفت بار جراحت شدید و تحمل رنج و درد ناشی از آن ماحصل این حضور فعال و مخلصانه بود و بدین ترتیب افتخار جانبازی را چون برگ زرین دیگری برای کتاب زندگی سراسر مجاهدت او به ارمغان آورد.

 

با وقوع عملیات مرصاد وی به توصیه مقام معظم رهبری مسئولیت این عملیات غرور آفرین را بر عهده گرفت و به نقل از شهید صیاد شیرازی فرماندهی خوبی از خود به نمایش گذاشت تا جایی که در تماس مرحوم حاج سید احمد خمینی با وی و ابلاغ گزارش پیشرفت عملیات توسط آن مرحوم به امام خمینی (ره)، حضرت امام خطاب به سردار شوشتری می فرمایند: "در این دنیا که نمی توانم کاری بکنم. اگر آبرویی داشته باشم در آن دنیا قطعاً شما را شفاعت خواهم کرد."

 

فرماندهی لشگر 5 قرارگاه نجف، قرارگاه حمزه و جانشینی فرمانده نیروی زمینی سپاه بخشی از مسئولیت های این فرمانده بزرگ و شهید والا مقام است. وی از اول فروردین 88 نیز با حفظ سمت، فرماندهی قرارگاه قدس زاهدان را عهده دار شد و موفق گردید با تلاشی پیگیر و مجاهدتی خستگی ناپذیر ایجاد اتحاد بین طوایف شیعه و سنی را در این استان به افتخارات خود بیفزاید.

 

سردار شهید نورعلی شوشتری که سال های متمادی منصب خادمی افتخاری بارگاه ملکوتی امام رضا علیه السلام را نیز عهده دار بود بارها در جمع همرزمانش گفته بود: آرزو دارم در میدان جنگ باشم و به شهادت برسم و جسم ناقابلم در راه خدا تکه تکه شود.

 

انتهای پیام/

کد خبر 233410

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha