حجت الاسلام مصطفی نوروزی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین به مناسبت بیستمین سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد در گفتگو با خبرنگار شبستان بیان کرد: مسجد یکی از سنگرهای اصلی مبارزه با تهاجم فرهنگی در کشور است که به عنوان مهمترین پایگاه دسترسی نوجوانان و جوانان به موضوعات مهم روز می تواند نقش موثری را ایفا کند.
وی ادامه داد: امروز دشمن سنگر خود را تغییر داده است به طوری که در گذشته جنگ، جنگ نظامی بود و دشمن رو در روی ما ایستاده و یک تهاجم نظامی علیه ما داشت و ما نیز مقابله می کردیم ولی امروز سنگر، سنگر فرهنگی است و ما باید خود را در سنگر فرهنگی ببینیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین اضافه کرد: این سنگر فرهنگی نیازمند نوجوانان و جوانان متدین و ولایت مداری است که بتوانند از آیین پاک محمدی و از معارف ناب اسلامی دفاع کنند و قطع یقین اگر بخواهیم در برابر تهاجم فرهنگی که دشمن علیه جامعه امروز ما تداعی کرده است، مقاومت کنیم باید در مساجد به نحو اصولی و منطقی برنامه ریزی کنیم تا در برابر هجمه های عظیمی که وارد می شود، پاسخ مناسبی دهیم.
وی عنوان کرد: طی چند سال اخیر رهبری روی بحث تهاجم فرهنگی بیشتر تکیه کردند و زمانی می فرمودند تهاجم و شبیخون فرهنگی و سپس جنگ فرهنگی و جنگ نرم را عنوان کردند و سپس ناتوی فرهنگی و اخیرا نیز فرمودند باید قرارگاه فرهنگی تشکیل شود که اگر به این اصطلاحات دقت شود، به این نتیجه می رسیم اصطلاحات به کار برده شده نظامی هستند که رهبری در حوزه فرهنگ به کار برده اند.
حجت الاسلام نوروزی یادآور شد: دشمن علیه ما جنگ تمام عیار فرهنگی را به راه انداخته است و بدون شک یکی از پایگاه هایی که می تواند نوجوانان و جوانان ما را بیمه کند و از خطر این تهدید جدی در امان بدارد، کانون های فرهنگی هنری مساجد است.
وی تأکید کرد: کانون های مساحد با اجرای برنامه های اموزشی، فرهنگی، تربیتی و ورزشی می توانند نقش موثری را در راستای مبارزه با تهاجم فرهنگی ایفا کنند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین با اشاره به اقدامات دبیرخانه کانون های مساجد اعلام کرد: دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد در استان قزوین، فعالیت چشمگیری را دارد البته این فعالیت کافی نیست و باید به صورت چشمگیرتری و بیش از امروز باشد تا بیش از پیش جوانان و نوجوانان را جذب فعالیت ها و امکانات خود کنند.
وی اظهار کرد: برنامه ریزی در کانون ها باید به صورتی باشد که در همه سطوح و فعالیت های فرهنگی برای جوان و نوجوان برنامه ریزی شود و اینگونه نتیجه کار اثرگذارتر است؛ فعالیت های کانون های مساجد می تواند جوان و نوجوان را از آسیب های فرهنگی دور و در برابر این آسیب ها بیمه کند.
حجت الاسلام نوروزی گفت: کانون های مساجد باید توجه داشته باشند که باید با نوجوان و جوان به روز برخورد کنند و اگر بر اساس تفکرات سنتی بخواهیم با جوان امروز کار فرهنگی انجام دهیم، قطع یقین نتیجه لازم حاصل نمی شود
وی یادآور شد: جوان امروز نیازهای متفاوتی با جوان های گذشته دارد و ما باید سعی کنیم مدلی را پیاده کنیم تا پاسخگوی نیاز امروز جوان بوده و این قشر را هرچه بیشتر جذب مساجد کنیم و در این راستا باید برخورد مناسب با نوجوان و جوان و توجه به نیازهای اساسی جوان امروز در دستور کار قرار گیرد.
پایان پیام/
نظر شما