پورتال مساجد عمق بخش ارتباط مساجدجهان/همسایگان خواهان تجربه مساجدایران

دبیرستاد عالی کانون های مساجد کشور با بیان اینکه کشورهای جهان تشنه دریافت تجربیات ایران به ویژه در حوزه مساجد هستند، گفت: راه اندازی پورتال مساجد یکی از راه های تعمیق ارتباط بین مساجد جهان اسلام است.

حجت الاسلام حمیدرضا سلیمانی، دبیرستاد عالی کانون های فرهنگی، هنری مساجد کشور در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان در بجنورد در خصوص برنامه های ستاد عالی در راستای توسعه فعالیت های کانون های مساجد در خارج از مرزهای جغرافیایی با بیان اینکه کشورهای مختلف تشنه دریافت تجربیات ایران به ویژه در حوزه مساجد هستند، گفت: در این راستا اولین گام و حرکت ارتباط مجازی است که خوشبختانه خبرگزاری شبستان با این نگاه فعال شده است.


مدیرعامل خبرگزاری شبستان با اشاره به فعالیت هفت زبانه خبرگزاری شبستان و همکاری خوب خبرنگاران در حوزه های مختلف بیان کرد: توسعه، گسترش و تعامل خبرنگاران افتخاری برون مرزی از جمله برنامه هایی است که می تواند ارتباط مجازی بین مساجد کشورهای اسلامی را قوی تر کند.


مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به دیدار اخیر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران با برخی از شخصیت های لبنانی خود اظهار داشت: شخصیت های لبنانی در این دیدار خواستار تبادل تجربیات ایران در حوزه فعالیت های مسجدی بودند که این موضوع نشان از علاقه کشورهای اسلامی به ارتباط و تعامل مضاعف در حوزه فرهنگ به ویژه مسجد دارد.


وی با تأکید بر ضرورت ارتباط بیش از پیش بین مساجد جهان اسلام، راه اندازی پورتال مساجد را یکی از راه های تعمیق این ارتباط دانست و گفت: مقدمات راه‌اندازی پورتال مساجد انجام شده است و امیدواریم پورتال مساجد در کشورمان تجربه موفقی باشد و پس از آن بتوانیم این تجربه را به کشورهای دیگر منتقل کنیم.


حجت الاسلام سلیمانی با بیان اینکه رسالت و اولویت کاری ستادعالی راه اندازی کانون های فرهنگی، هنری در مساجد داخل کشور است، به استقبال کشورهای همسایه از این طرح اشاره کرد و گفت: اخیرا اصحاب مسجد در عراق این طرح را در استان های مرزی کلید زده و خواستار بهره مندی از تجربیات حوزه مساجد شده است.


وی در پاسخ به این سوال که "مهمترین نیاز فرهنگی جامعه و برنامه کانون های مساجد در برطرف کردن این نیاز چیست" اظهارداشت: با توجه به تنوع نیازهای جوانان و تنوع ذائقه ها، فعالیت های فرهنگی هنری نیز باید متنوع باشد تا بتواند جوابگوی نیازهای مختلف باشد.


مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مهمترین نیازهای فرهنگی را بحث های قرآنی، فناوری اطلاعات، سواد رسانه ای، ارتقای علمی و فعالیت های ورزشی بیان کرد و گفت: اعضای کانون های مساجد باید بیشتر در این حوزه ها ورود پیدا کنند و ضمن کسب آموزش و ارتقای علمی، زمینه جذب دیگر جوانان به این فعالیت ها را نیز فراهم کنند.


وی همچنین با اشاره به دغدغه های مقام معظم رهبری در خصوص جوانان، گفت: رهبر معظم انقلاب در یکی از بیاناتشان، استفاده از اینترنت و فناوری جدید را یک فرصت برشمرده اند که نباید روحانیت از آن غفلت کنند لذا توجه به این موضوع باید با جدیت پبگیری شود.


دبیرستادعالی کانون های فرهنگی، هنری مساجد کشور با بیان اینکه هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم، اظهارداشت: آنچه مهم به نظر می رسد این است که ریشه فرهنگ دینی ما باید در مسجد و تفکر مسجدی جستجو شود در غیر این صورت به مقصود نمی رسیم.

 

پایان پیام/

کد خبر 234948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha