به گزارش خبرگزاری شبستان به نقا از کیهان مدیرکل سازمان بازرسی ایلام ضمن بیان این خبر گفت: پتروشیمی ایلام از ابتدا به دلایل مختلفی از جمله مشکلات ساختاری در بدو امر گرفتار مشکلات عدیده ای شد و سرانجام سهل انگاری مراجع مختلف در گذر زمان بر عملکرد پتروشیمی ایلام، باعث اختلاس در این پروژه صنعتی استان شد و پرونده آن همچنان مفتوح است.
علی مهدیخانی با اشاره به اینکه سال گذشته سازمان بازرسی بر حسب وظیفه ذاتی خود از پتروشیمی ایلام بازرسی به عمل آورد که تخلفات گسترده مالی در این مجتمع برای بازرسان محرز شد و پرونده آن جهت سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع داده شد، اظهار داشت: در حال حاضر در دادسرای عمومی و انقلاب تهران، پرونده این اختلاس در دست رسیدگی است و در بخشی از آن منجر به صدور کیفرخواست شده و در دادگاه عمومی تهران در حال رسیدگی است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان احمد شوهانی نماینده مردم ایلام نیز گفت: براساس مدارک و مستندات موجود، مبلغ واقعی اختلاس در پتروشیمی ایلام 440 میلیارد تومان است.
این گزارش حاکی است متهم اصلی پرونده که اکنون در بازداشت به سر می برد، 5 سال به عنوان مدیرعامل مجتمع پتروشیمی ایلام فعالیت می کرد، او همچنین سالها، یکی از مدیریت های حساس شرکت بازرگانی پتروشیمی PCC را قبل و بعد از خصوصی سازی این شرکت بر عهده داشته است و شبکه گسترده ای از شرکای راهبردی را به منظور سوءاستفاده اقتصادی در داخل ایران و خارج از کشور در حوزه تجارت محصولات پتروشیمی و به خصوص صادرات این محصولات برای خود ایجاد کرده است.
گزارش باشگاه خبرنگاران می افزاید: حضور برخی از بدهکاران دانه درشت بانکی و فعالیت شرکت هایی صوری به نام سهامدار بخش خصوصی به چالش جدید توسعه پتروشیمی کشور تبدیل شده و از رونق تولید کاسته است.با وجود سپری شدن 9 سال از تاسیس پتروشیمی ایلام، هنوز بزرگترین واحد تولید اتیلن غرب ایران در مدار بهره برداری قرار نگرفته است.
بر این اساس شرکت ملی صنایع پتروشیمی از برخی سهامداران این پتروشیمی به مراجع قضایی شکایت کرده است هر چند گوش برخی از سهامداران خصوصی پتروشیمی ایلام برای انجام تعهدات قراردادی و قانونی به شکایت، اولتیماتوم و ضرب الاجل بدهکار نیست.
نظر شما