به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان، آیتالله رضا استادی مقدم تهرانی، عضو خبرگان رهبری، در افتتاحیه کنگره بزرگداشت علامه حاجی کلباسی که در مسجد حکیم اصفهان و با حضور بزرگان حوزه و دانشگاه از جمله آیتالله مظاهری و همچنین مقامات سیاسی استان اصفهان برگزار شد تصریح کرد: ممکن است در یک مکان 10 مدرسه دینی به وجود آید اما تا زمانی که بزرگانی مانند حاجی کلباسی به وجود نیایند، نمیتوان از واژه "حوزه دینی" برای آن مدرسه استفاده کرد.
وی تاکید کرد: احداث، ابقا و احیای یک حوزه علمیه بسته به علمایی است که محوریت پیدا میکنند.
عضو خبرگان رهبری بیان داشت: اثرگذاری حوزههای علمیه وابسته به شخصیتهایی است که سلوک آنها انبیایی باشد که حضور این شخصیتها در بین مردم، روز به روز معارف اهل بیت (ع) را بیشتر گسترش میدهد.
آیتالله استادی با اشاره به اینکه پس از انقراض سلسله صفویه، مصیبتهای فراوانی برای حوزه علمیه اصفهان به وجود آمد، تصریح کرد: در صورت نبود بزرگانی مانند "علامه کلباسی" این حوزه رو به نابودی گام مینهاد.
وی با بیان اینکه نخستین تألیف علامه کلباسی از تاریخ یک هزار و 220 به دست ما رسیده است، اظهار داشت: افرادی که به دنبال علم هستند، هیچ گاه گذشت زمان بر روند کار آنها تأثیرپذیر نیست و حاجی کلباسی از جمله این شخصیتها است.
*ثمرات دینی در وجود حاجی کلباسی رسوخ پیدا کرده بود
عضو خبرگان رهبری با اشاره به تألیفات قدرتمند حاجی کلباسی، تاکید کرد: به طور حتم تنها دلیل توفیق چنین اقدامات بزرگ، نمود ثمرات دینی در وجود حاجی کلباسی بوده است.
آیتالله استادی افزود: به قول امیرالمؤمنین (ع) ثمره علم عبادت، اخلاص عمل و تواضع است که این موارد به زیبایی در شخصیت حاجی کلباسی نمود پیدا کرده بود.
وی با اشاره به رهنمونهای رهبر معظم انقلاب مبنی بر چگونگی سبک زندگی تصریح کرد: سبک زندگی مد نظر رهبری را باید از بزرگانی مانند حاجی کلباسی آموخت.
عضو خبرگان رهبری ادامه داد: امروز بزرگان دین نگران هستند چرا که این عزیزان میدانند کیان تشیع نیاز به عالمانی بزرگی مانند حاجی کلباسی دارد.
آیتالله استادی تاکید کرد: امروز هر چقدر در حوزههای علمیه قدمهای مثبتی در ارتباط با تربیت عالمان دینی برداریم، آینده بهترین روبروی جهان تشیع قرار میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما