مصر جدید، کابوس رسانه‌های صهیونیستی

وحشت رسانه‌های اسراییلی از مصر جدید و برقراری دموکراسی در آن خوی نفاق و دورویی آنها را بیش از پیش نمایان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، از زمانی که قیام‌های بی‌سابقه مردمی در جهان عرب و خاورمیانه شکل گرفته است رسانه های سراسر دنیا بیشتر خروجی‌های خود را به پوشش این اعتراض‌ها اختصاص داده‌اند.

در این میان رسانه‌های رژیم صهیونیستی که تحولات در مصر را مخالف منافع خود می‌دانند به گونه‌ای متفاوت از همه رسانه‌های کشورهای دیگر به پوشش این اخبار پرداختند.

مدتی طول کشید تا کارشناسان رژیم صهیونیستی به پوشش جدی آنچه در مصر در حال روی دادن است مبادرت ورزند.

در روزهای اولیه ناآرامی در مصر رسانه‌های صهیونیستی به طور دایم در اخبار خود می‌آوردند:" مصر، تونس نیست."

خبرنگاران رسانه‌های صهیونیستی به مردم تضمین می‌دادند که نیروهای امنیتی در مصر وفادار به رژیم حسنی مبارک هستند به همین دلیل شانس سقوط دولت مبارک صفر است.

پس از سقوط رژیم حسنی مبارک خبرنگاران صهیونیست که شاهد افشای تحمیل‌های دروغین خود درباره مصر و اوضاع آن بودند به پیروی از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسراییل، باراک اوباما، رییس‌جمهوری آمریکا را متهم به عدم حمایت از مبارک کردند و عملکرد او را مورد انتقاد قرار دادند.

مسئول اخبار خارجی یکی از کانال‌های تلویزیونی اسراییل در یکی از برنامه‌های خود گفت: این حقیقت که کاخ سفید به معترضان اجازه ادامه اعتراض را می‌دهد دلیل نگرانی ماست.

رسانه‌های صهیونیستی با پررنگ‌ کردن عملکرد بوش برای حمله به عراق در سال 2003 میلادی این اقدام او را مورد ستایش قرار دادند و اعلام کردند که آمریکا در شرایط کنونی نیز باید با انگیزه بسیار زیاد عملکرد قاطعانه دفاع خود را از رهبران کشورهای عربی که مردم علیه آنها اعتراض دارند، نشان دهند.

خبرنگاران اسراییلی همچنین درباره مسئله دموکراسی در مصر اخبار را به گونه‌ای منتشر کردند که نشان دهند تحقق این امر در کشور مصر بسیار بعید است.

یکی از گزارشگران در یکی از برنامه‌های خبری در این‌باره گفت: سال‌ها طول می‌کشد که مؤسسه‌های دموکراتیک که مردم خواهان آن هستند در مصر ایجاد شود. علت این رویکرد رسانه‌های اسراییلی این بود که اقدام مردم برای برقراری دموکراسی در کشور مصر را بی‌اهمیت جلوه دهند و این‌گونه القا کنند که تغییر در مصر تأثیری بر وضعیت مردم این کشور نخواهد داشت.

یکی دیگر از عملکردهای رسانه‌ای صهیونیستی که ناشی از وحشت آنها از به وجود آمدن مصر جدید است تبلیغات منفی آنها علیه اسلام و گروه‌های اسلامی است. آنها به شکل‌های مختلف اسلام سیاسی را مورد استفاده قرار داده و آنها را نیروهای شومی علیه برقراری دموکراسی دانستند.

رسانه‌ها همچنین به دفعات نسبت به حضور گروه اخوان‌المسلمین در مصر هشدار داده و در مقاله‌های مختلف آورده‌اند این حقیقت که شما اخوان‌المسلمین را نمی‌بینید به معنای آن نیست که آنها در مصر حضور ندارند.

بنا بر گزارش کانترپانچ، رژیم صهیونیستی و بسیاری از کشورهای غربی دیگر به طور دایم ادعا کرده‌اند که نگران برقراری دموکراسی در جهان عرب هستند در حالی که همواره از دیکتاتورها دفاع کرده و به آنها کمک کرده‌اند تا در قدرت باقی بمانند.

این نوع رویکرد نام بسیار روشن و واضحی تحت عنوان نفاق و دورویی در سیاست دارد که نمونه بارز آن در ماه‌های اخیر در رسانه‌های رژیم صهیونیستی مشهود بود.

پایان پیام/
 

کد خبر 23573

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha