به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، خشایار صدری مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری کردستان شامگاه گذشته در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان در سنندج، اظهار داشت: دولت عنایت خاصی به گسترش زیرساخت های فناوری اطلاعات دارد و گسترش شبکه فیبر نوری موجب افزایش ضریب نفوذ شبکه ارتباطی استان در بخش های مختلف خواهد شد.
وی افزود: خوشبختانه سند توسعه فناوری اطلاعات استان تدوین شده و با توجه به زیرساخت های فیبر نوری در استان امید است در آینده نزدیک با راه اندازی دیتا سنتر استانی شاهد تحولی عظیم در حوزه آی تی کردستان باشیم.
مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری کردستان تصریح کرد: برای تسریع در تبادل اطلاعات به ویژه در سازمان ها و نهاد های دولتی مستقردر شهرستان های تابعه گسترش شبکه فیبر نوری استانی در اولویت برنامه ها قرار و در این راستا نیز کمیته استانی فیبر نوری در دستگاه های اجرایی تشکیل شده است.
صدری همچنین از راه اندازی شهرک اینترنتی در مرز رسمی باشماق با اولویت شرکت های داخلی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: با راه اندازی این شهرک زمینه برای صدور خدمات آی تی و تبدیل کردستان به عنوان سرور مهم دیتا در غرب کشور و ارائه دهنده سرور به کشور عراق فراهم خواهد شد.
وی در ادامه از دایر شدن بازار دیجیتال و آی تی در مرز رسمی باشماق مریوان با توجه به فراهم بودن شبکه فیبر نوری استان در این منطقه خبرداد.
مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری کردستان خاطر نشان کرد: توسعه فیبر نوری یکی از شاخص های توسعه پایدار در شبکه ارتباطی و اطلاعات به شمار می آید و در همین راستا توسعه شبکه فیبر نوری بخشداری های استان نیز در دستور کار قرار گرفته است و هم اکنون بیش از 15درصد روستاهای کردستان شامل 193 روستا از خدمات اینترنت و شبکه فیبر نوری بهره مند هستند.
صدری اظهار داشت: تا کنون بیش از 19 بخشداری درسطح استان به شبکه ارتباطی دولت الکترونیک متصل شده و خدمات و مکاتبات اداری آنان از طریق این شبکه ارائه می شود.
وی افزود: دولت برای ساماندهی زیر ساخت های اداری و نیز تحول در ارائه خدمات بهتر به مردم نهایت تلاش خود را برای توسعه شبکه دولت الکترونیک در همه دستگاه های اجرایی به کار گرفته است.
مدیرکل فناوری اطلاعات استانداری کردستان تصریح کرد: جلوگیری از اتلاف وقت، رسیدگی به امور ارباب رجوع، کاهش هزینه، جلوگیری از مراجعات غیر ضروری مردم به ادارات، پاسخگویی مناسب به مردم، کاهش کاغذبازی اداری و افزیش ضریب امنیت مکاتبات در سیستم اداری و کوتاه شدن مسیر ارسال مکاتبات و نامه نگاری هااز جمله مهمترین اهداف توسعه شبکه دولت الکرونیک در جامعه است.
صدری افزود: در این راستا تاکنون بیش از یکصد سازمان، اداره و نهاد دولتی و خدماتی در کردستان به این شبکه متصل شده اند و امیدواریم در آینده نزدیک با همکاری مدیران و تخصیص اعتبار لازم شاهد ورود همه دستگاه های اجرایی به این شبکه در استان باشیم.
پایان پیام/
نظر شما