به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، دوماهنامه علمی فرهنگی و اجتماعی زنان در این شماره خود موضوع تفکیک را از دو زاویه مدیریتی و کارشناسی بررسی کرده است و از زاویة کارشناسی با رویکردی مسئلهشناسانه به بحث از این موضوع میپردازد.
بخش نگاه ویژه این نشریه به تبیین نگاه مدیریتی به این مسئله پرداخته است و سؤالاتی از این دست را طرح میکند: صرف نظر از درستی یا نادرستی مصوبات قانونی کشور در موضوع تفکیک فضاهای تحصیلی، آیا مدیران ذیربط و نمایندگان مجلس موضع یکدست و درستی نسبت به اجرایی شدن این مصوبه داشته اند؟ آیا از ظرفیتهای مدیریتی و قانونی خود برای تحقق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به درستی استفاده کردهاند؟
مصاحبه با حجتالاسلام حسین بستان، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، پیرامون «سنجش سیستم آموزشی با هدف و ارزشهای خود» و دکتر سعید معیدفر با عنوان «تفکیک جنسیتی در دانشگاهها» بخش گفتگوی این شماره را به خود اختصاص داده است.
در این شماره دوماهنامه حورا گزارشی از کتاب «مسئله حجاب درجمهوری اسلامی»؛ هماندیشی علمی «اقتصاد و جنسیت»؛ نشست علمی «الهیات جنسیتی» و همایش «تداخل اشتغال و تربیت در هامبورگ آلمان» تهیه شده و همچنین کتب «مسئله حجاب در جمهوری اسلامی» و «مسئله حجاب در غرب» معرفی و در بخش واژهنامه به تبیین «آموزش تک جنسیتی» پرداخته شده است.
بنابر گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، «آموزش و جنسیت در کشورهای اروپایی» نوشته معصومه جیریایی شراهی و ترجمه «نظریه گفتمان به مثابه نظریههای جنسیت» از مقالات منتشرشده دراین شماره حورا به شمار میروند.
علاقهمندان جهت دسترسی به این نشریه میتوانند به سایت دفتر مطالعات و تحقیقات زنان با نشانی www. wrc.ir مراجعه کنند.
پایان پیام/
شماره چهل وسوم نشریه حوراء با موضوع محوری تفکیک فضاهای آموزشی از سوی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان وابسته به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران منتشر شد.
کد خبر 236401
نظر شما