حجت الاسلام و المسلمین حسین جوان آراسته، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در این رابطه به خبرنگار شبستان گفت: این نشست، دومین جلسه از سلسله نشست های علمی- تخصصی با موضوع امر به معروف ونهی از منکر است که به همت گروه حقوق پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.
وی با اشاره به بررسی و واکاوی مسائل و موضوعات مرتبط با امر به معروف ونهی از منکر در این نشست گفت: نوع نگاه ما در این نشست نگاه فقهی و حقوقی به موضوع امر به معروف و نهی از منکر است و این بحث از دو منظرفقهی و حقوقی بررسی و واکاوی می شود.
حجت الاسلام جوان آراسته افزود: محوریت اصلی در این نشست، تبیین و تشریح محدوده های جواز و عدم جواز شرعی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر در حوزه اجتماعی است به عبارت ساده تر در این نشست در صدد هستیم تا گستره و محدوده هایی را که مردم در آن محدوده هم از نظر شرعی و هم از نظر قانونی مجاز به امر به معروف و نهی از منکر هستند یا مواردی را که مجاز به انجام این فریضه نیستند بررسی کنیم.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با اشاره به اختصاص ماده هشتم قانون اساسی به موضوع امر به معروف و نهی ازمنکر گفت: این نشست با حضور اعضای کمیسیون امر به معروف و نهی از منکر و نمایندگانی از کمیسیون حقوق بشر مجلس، مسئولان و معاونان ستاد احیای امر به معروف و نهی ازمنکر، حقوقدانان و صاحبنظران حوزه و دانشگاه در عرصه فقه و حقوق، اعضای هیئت علمی و اساتید دانشگاه های تهران و قم 16 اسفند در دانشگاه مفید برگزار می شود.
پایان پیام/
عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از برگزاری نشست علمی- تخصصی بررسی قلمرو شرعی و قانونی امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه مفید قم خبر داد.
کد خبر 23721
نظر شما