خدمات اجتماعی و پیشگیری در قالب پایگاه های محله ارائه شود

مدیرکل بهزیستی استان اردبیل با بیان اینکه ضروری است خدمات اجتماعی و پیشگیری در قالب پایگاه های محله ارائه شود، گفت: توانمند‌سازی و مشارکت مردمی در رفع آسیب‌ها تاثیرگذاری بیشتری دارد.

رویا احمدیان، مدیرکل بهزیستی استان اردبیل در گفتگو با خبرنگار شبستان در اردبیل با بیان اینکه محوریت زدودن آسیب‌های اجتماعی مساجد و حضور روحانیون و ریش‌سفیدان است، اظهار داشت: معتقدیم که در تمام زمینه‌ها باید رویکرد محله‌محوری را حفظ کرده و با توجه جدی به آسیب‌های رایج سعی کنیم جلوی برخی نابسامانی‌ها و حرکت‌های غیر اصلاحی را بگیریم.


وی ضرورت دایر شدن پایگاه‌های امن در محلات را یادآور شد و افزود: در این حوزه کمپ ترک اعتیاد و همچنین آموزش‌های محله‌ محور در مورد آسیب‌ اجتماعی اعتیاد را در دستور کار قرار دادیم و معتقدیم اگر زن و شوهر و یا فرزندی معتاد شود باید با محوریت همان خانواده و محله درمان در دستور کار قرار گیرد.


احمدیان با اشاره به موضوع توانمند‌سازی و مشارکت مردمی در رفع آسیب‌ها از همان دوران کودکی و شکل‌گیری مهدهای کودک تا سطح علمی بالاتر، اضافه کرد: در این ارتباط به نظر می‌رسد حرکت‌ها و برنامه‌ریزی‌ها باید به سمتی باشد تا خانواده‌ای دچار آسیب نشده و حرکت‌ها و هدفگذاری‌ها نیز به شکل مطلوب و مناسب اتفاق بیفتد.


وی فعالیت سه پایگاه خدمات اجتماعی در اردبیل و ضرورت توجه خانواده‌ها به کنترل و نظارت رفتاری و رفت و آمد فرزندان را با دوستان‌شان یادآور شد و بیان داشت: ما به این نتیجه رسیدیم که در قالب محلات و پایگاه‌های محله می‌توانیم خدمات اجتماعی ارائه کرده و آسیب‌ها را تحت کنترل درآوریم.


مدیرکل بهزیستی استان اردبیل خاطرنشان کرد: علاوه بر مرکز استان در سایر شهرستان‌ها مناطق آسیب‌خیز را شناسایی کردیم و در تلاش هستیم با راهکارهای مناسب جلوی آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق، اعتیاد، نزاع، دعواهای محلی، مصرف مشروبات الکلی و ... را گرفته و به سلامت اجتماعی کمک کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 238015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha